Pembaca Blog Setia

Wednesday, 9 May 2012

MAINAN BARU..

Assalamualaikum..

Petang tadi mama hakim balik lambat.. Kul 6.40 baru amik hakim then terus balik umah. Incik joni shift malam ari ni so dia dah tggu kami sebab dia nak gerak dah. Macam biase hakim akan terus menuju ke toybox. Tetiba dengan happy nyer dia jerit sambil tunjuk kat mama hakim.. Oh ade trak baru rupenyer. Patutla sonok sangat.. Kemain lagi dia susun atas kusyen. Tengokla rupe budak dapat mainan baru tu..! Incik joni belikan tadi mase gi shopping pampers ngan susu hakim. Betapa babah sayangkan awak kan..! Jeles mama hehehe..

Sampai jumpe lg..wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 komen:

hidayah said...

hehehe..

mmg seronok tgk dan layan kerenah anak-anak kan..?

:)

ieedaz @ mama_isha said...

amboi posing bukan main lagi, siap tangan kat pipi tu!

teratak hati said...

koleksi mainan semua transport ye..

mamavogue said...

hidayah, mmg tu la penghibur nyer :)

mamavogue said...

ieedaz,
gitu ler gaye bila ngadap kamera :)

mamavogue said...

teratak hati,
dah name nyer pun hero kan itu la minta nyer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger