Pembaca Blog Setia

Sunday, 31 August 2014

Promosi Shaklee Ogos 2014 : GLA Complex Beli 6 Percuma 1

Entry melekit kat atas ni sehingga 31 Ogos 2014.
Scroll bawah untuk entry terbaru ye..!


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Bulan ni bulan istimewa uolls..! Hahaha.. Kenapa mama hakim kata istimewa? Sebab bulan ni PROMOSI SHAKLEE BELI 6 DAPAT 7 adalah GLA COMPLEX. Mama hakim pernah mention dulu, GLA COMPLEX ni umpama bestfriend untuk wanita tau… Mama hakim mula-mula jatuh cinta dengan Shaklee pun sebab GLA COMPLEX ni.




Antara kebaikannya mama hakim nak highlight lagi sekali ;

-      Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
-      Meningkatkan kesuburan
-      Melegakan sindrom PMS
-      Membantu menangani eczema
-      Membantu mengurangkan gejala menopause
-      Mengawal paras gula dalam darah
-      Membantu mengurangkan kolesterol
-      Melegakan simptom Rhematoid Artritis

Sempena promosi GLA Complex ni kan, memang berbaloi ambil satu set untuk dihadiahkan kepada mak, isteri, suami, dan saudara mara. Siapa kata GLA Complex hanya untuk wanita? Semua golongan dapat menikmati kebaikan GLA Complex ni tau.

Inginkan KONSULTASI SEPENUHNYA dan pertanyaan lanjut? Boleh je hubungi mama hakim bila-bila masa seperti di bawah.

iR RAHA MOHD ISKAK
SID 909821
h/p : 018-2835 816



Sampai jumpa lagi..wassalam.

Thursday, 14 August 2014

Testimoni GLA Complex Yang Terhangat Di Pasaran

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Mama hakim nak kongsikan sebahagian testimony GLA Complex dengan semua. Insya Allah, walau apa pun yang kita hadapi, bila kita berusaha dan berikhtiar tentu ada penyelesaiannya.


TESTIMONI #1

GLA COMPLEX SHAKLEE


TESTIMONI #2

GLA COMPLEX SHAKLEE


TESTIMONI #3

GLA COMPLEX SHAKLEE


TESTIMONI #4

GLA COMPLEX SHAKLEE


Nak jadi sebahagian dari mereka yang dahpun merasai kebaikan GLA Complex Shaklee? Hubungi mama hakim untuk sebarang pertanyaan dan KONSULTASI SEPENUHNYA.

iR RAHA MOHD ISKAK
SID 909821
H/P : 018-2835 816



Sampai jumpa lagi..wassalam.

Thursday, 31 July 2014

Promosi Paling Berbaloi Di Bulan Julai 2014 - Vivix Shaklee

Entry ni bakal melekat lekit kat atas sehingga hujung bulan Julai 2014 ye.
Scroll ke bawah untuk entry terbaru. Tq!


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Bulan Julai 2014, Shaklee bagi promosi terbaik punya..! VIVIX tau uolls.. Ataupun gelaran lain sebagai Tonik Ajaib, Sirap Ajaib dan jugak Tonik Awet Muda gitu.. Kenapa dapat gelaran cemtu? Sebab VIVIX ni terlampau kaya (amboi ayat!) dengan antioksidan. Ianya diperbuat dari Anggur Muscadine (paling mahal tau), lobak ungu (purple carrot), Elderberry dan Polyganum Cuspidatum.


PROMOSI VIVIX


Vivix Shaklee ni merupakan supplemen anti-penuaan terbaik selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Dalam kajian makmal, ramuan yang ada dalam Vivix ni menunjukkan ia memberi kesan positif yang maksimum pada 4 mekasnisme utama pada tahap sellular :
  • -      Melindungi dan memperbaiki sel DNA
  • -      Mengawal genetik dan membantu melambatkan penuaan sel
  • -      Menggalakkan pembentukan baru (biogenesis) mitochondria
  • -      Melambatkan pembentukan AGE (Advanced Glycation End Products) yang akan menyebabkan kerosakan sel 

Selain daripada yang di atas tu, Vivix Shaklee juga membantu memelihara kesihatan jantung, otak, system imun, perlindungan antioksidan dan memberikan tenaga kepada sel (sebab tu la pengamal Vivix ni sentiasa kelihatan sihat bertenaga)


PROMOSI VIVIX


Jadi, sempena PROMOSI BULAN JULAI 2014, BELI 6 DAPAT 7 BOTOL VIVIX ni, mama hakim menyeru korang semua mengambil kesempatan membeli dan merasai kebaikan Vivix. Segala pertanyaan dan KONSULTASI PERCUMA bole hubungi no henpon kat bawah tu ye. Anytime je!

TESTIMONI VIVIX DI SINI!

iR RAHA MOHD ISKAK
SID 909821
018-2835 816


Sampai jumpa lagi..wassalam.

Friday, 11 July 2014

Perkara Yang Kita Kata Kita TAKKAN LAKUKAN BILA DAH ADA ANAK, Tapi Sebaliknya..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Secara jujurnya kan kita yang dah jadi mak mak ni mesti ada sebut beberapa perkara yang kita TAK MAHU LAKUKAN atau TAK MAHU TERJADI pada anak  kita SEBELUM kita ada anak. Topik ni mama hakim dapat dari blog Humbledhomemaker.com tau. Bila baca perbincangan mak mak pasal benda ni memang terasa hati sangat..haha. Sebab bila dah ada anak, kita pulak buat dan alami perkara yang kita taknak sebelum tu.

Yang PERTAMA, dalam otak dah siap-siap set kan nak diaper free si anak bila berumur 2 tahun. Dah takmo fikir pasal duit beli pampers lagi kan. TETAPI, Azizul Hakim dah berumur 4 tahun dan masih nak memakai pampers..haha. Bukan dia tak paham dan bukan mama tak ajar tapi alasan dia ‘takmo pegi toilet’. Adeh!

Yang KEDUA, sekali lagi dah set kan yang bila si anak berumur setahun nanti akan diasingkan tidur. Ye la bawah setahun kan masih kecil dan menyusu sepenuhnya. Konon-konon lah..hihi. Macam la si anak tu robot yang boleh diprogramkan ikut kehenadak hati mak ayah kan..

Yang KETIGA, akan pastikan si anak MAKAN HANYA DI MEJA MAKAN. Bukan kat tempat dia bermain, bukan atas katil atau dalam kereta. Tapi sekarang ni tiap kali mama hakim kemas mainan anak, wajib bawak kain lembab (ke lembap?) sekali untuk lap kesan coklat, biskut atau air yang melekit-lekit. Dalam kereta? Penuh dengan habuk biskut ataupun plastik makanan dan minuman. Adeh lagi sekali!




Yang KEEMPAT, bila tengok anak orang lain yang berlari berguling main kat shopping mall terus pegang perut (masa tu tengah pregnant) siap pesan kat baby dalam tu jangan ikut perangai abang akak tu ye. TAPI, bila mama hakim berduaan shopping ngan Azizul Hakim, dia siap bukak kasut kat luar kedai, main celah-celah baju atau teraburkan susunan kasut. Hahahha..yang ni memang kena ketawa kuat sikit (ketawakan diri sendiri)

Actually list mama hakim memang panjang sangat tau! Nak bagi anak duduk dalam car seat sepanjang masa memandu, nak bagi anak makanan yang sihat aje, takmo marah-marah sambil tinggikan suara kat anak, takmo membebel and the list go on and on..hihi.

Mama hakim pasti banyak lagi yang mak mak lain pernah fikirkan untuk anak masing-masing dan semuanya pasti nak yang terbaik. Tapi kita bukan lah seorang yang sempurna kan. Baik pada mata kita tak semesti baik pada pandangan orang lain. Dan anak-anak tak dilahirkan bersama dengan manual atau guide book. Setiap seorang adalah unik dan lain. Dan setiap seorang ‘mengajar’ kita sesuatu yang baru setiap hari.

Ada tak mommies yang nak share perkara yang kita kata kita takkan lakukan bila dah jadi mak tapi akhirnya kita buat jugak?



Sampai jumpa lagi..wassalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger