Pembaca Blog Setia

Wednesday, 23 April 2014

Selamat Hari Lahir Buat Diri Sendiri..haha

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh


Selamat hari Rabu semua..!! Hari ni takleh nak buat wordless sebab ada banyak benda nak bebel dalam ni.

First of all, million trillion thanks to all the doa and wishes. Kat facebook, whatsapp, group whatsapp dan group Team Magnifique.. Hanya Allah yang bisa membalas segala kebaikan yang korang doakan buat mama hakim. Hari ni dah bertambah setahun lagi umur mama hakim tau.. Syukur Alhamdulillah dah 31 tahun mama hakim bernafas di atas muka bumi. Dah dapat jadi seorang isteri dan ibu (dalam keluarga Shaklee ku dah jadi nenek pun..hihi)




Dapat kek dari encik Google je tadi setakat pagi ni..hehehe. Oh!! Lupa pulak, dah dapat berates-ratus biji kek dalam whatsapp dan group whatsapp tau..hahaha. Salah satu benda wajib yang kena buat ari ni ialah RENEW LESEN KERETA! Mujur la sama tarikh ngan hari lahir kannn...

Sekali lagi, terima kasih atas ingatan korang. Sayang korang semua..!! 



Sampai jumpa lagi..wassalam.

Tuesday, 22 April 2014

Jatuh Cinta Berkali-kali.. Dengan Si Dia

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh


Mak-mak ni memang selalu jatuh cinta dengan anak sendiri kan..hihi. Mak mana yang tak sayangkan anak oii.. Kenangan bawak si anak dalam perut selama 9 bulan tu takkan luput sampai bila-bila.


image


Wajah terbaru si chenta hatiku pagi tadi sebelum anta ke taska. Mood ada baik nak bergamba sebab sekarang ni si anak pandai bajet retiss tau..hahaha.. Asal mama nak amik gamba je terus dia mengelak!

Sambil buat kerja, sambil layan feeling rindu kat anak..hehehe. Semoga Azizul Hakim baik-baik saja, semoga dia gembira dan bahagia sentiasa.



Sampai jumpa lagi..wassalam.

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Monday, 21 April 2014

Rindu Dengan Suasana Bekerja Di Pejabat..agaknya..hihi

image

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Ehem..rindu opis ke ni? Tentulah rindu..hihi. Gamba kat pc mama hakim ni antara project yang akan dinaikkan di Damansara Perdana.

Being part of mega projects like this makes me feel awesome!! Hahahah.. tapi semuanya dah berlalu pun. Time to move on, time to move forward.

Entry mengada-ngada ini ditaip melalui Soffice, apps baru untuk blogspot dan wordpress sambil melayan si anak menonton Saladin kat tv9.

Sampai jumpa lagi..wassalam.

© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger