Pembaca Blog Setia

Friday, 31 October 2014

Perbuatan Yang Membawa Kepada Kebahagiaan?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Hampir sebulan mama hakim tinggalkan blog kesayangan nih..huuu. Kesian dia abis berabuk! Fuhhh..fuhh kasi tiup skit itu habuk..

Mama hakim ada satu perangai yang suka-suka beli makanan lebih bila ke kedai atau gerai jual kuih muih tu. Maksudnya, bila nak makan karipap yang berharga 3 RM1, mama hakim bungkus lagi RM2 untuk orang lain. Siapa? Mama hakim akan bagi pada sesiapa je secara random.

Selalunya, mama hakim akan bagi kuih, roti, air mineral atau 100plus pada acik cleaner, pengumpul troli kat pasaraya, pakcik guard ataupun pencuci kat carwash.. Saja suka-suka bagi kat diorang untuk minum petang (biasanya).

Kalau time bulan puasa lagi best sebab ada bazar Ramadhan kan, beli je kuih muih atau makanan dari bazar dan bagi pada sesiapa yang mama hakim jumpa dalam perjalanan balik. Walaupun kadang-kadang diorang kelihatan terkejut tapi tetap ambil makanan tu dan senyum!

Itu je dah cukup buat mama hakim rasa seronok. Semacam ada suatu perasaan yang tak dapat diungkapkan. Semoga Allah izinkan mama hakim kaya dan berjaya supaya mama hakim dapat beri lebih lagi kepada lebih ramai orang di luar sana.

Tujuan mama hakim taip entry ni bukan lah nak membangga diri, tapi sebagai perkongsian bahawa betapa mudah kita mendapat kebahagiaan hanya dengan membantu dan membahagiakan orang lain..kan?

Kesayangans semua ada cara lain tak yang boleh membahagiakan orang di sekeliling kita? Meh la kongsi bersama..


Sampai jumpa lagi..wassalam.

Merebut Peluang Di Hari Terakhir Bulan Oktober

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Hari Jumaat yang paling awesome hari ni..heheh. Hari closing untuk semua Shaklee Independent Distributor tau.. semua sedang bertungkus lumus membantu lebih ramai orang supaya terus sihat dan bahagia.. Penuh timeline Facebook pasal ESP dan Meal Shakes yang lazat berkhasiat nih..

Gamaknya memang perangai orang kita kan, suka benor buat sesuatu last minute! Rasa thrill agaknya..hihihi. Mama hakim kata cemtu sebab itu la perasaan mama hakim bila buat sesuatu last minute tapi takde la semua perkara, sesetengah je. Syok layan perasaan berdebar, cemas kadang-kadang siap berpeluh tau..hahah.

Jadi bersempena dengan hari terakhir PROMOSI BERGANDA TERHEBAT bulan Oktober ni, mama hakim menyeru semua orang cepat-cepat la order ye. Memang la promosi ni habis tengah malam kang, tapi jangan pulak jam 11.30 malam baru nak transfer uwangnya..huwaa..!!

Selamat berclosing buat semua SID..

Selamat memborong ESP & Meal Shakes buat customers kesayangan..

Selamat menikmati kelazatan protein terhebat di alam semesta buat yang sudah pun membeli!

Jangan lupa call/sms/whatsapp kat nombor ni ya! Layanan first class tau..hihi.

iR RAHA MOHD ISKAK
SID 909821
018-2835 816


Sampai jumpa lagi..wassalam.

Thursday, 2 October 2014

Promosi Berganda Shaklee Oktober 2014 : ESP Shaklee dan Meal Shakes

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


PROMOSI SHAKLEE TIBA LAGI.. (Nada iklan TORA..haha)
Bulan Oktober yang super best ni, Shaklee buat promosi berbaloi-baloi sebab bulan ni adalah bulan mandi dan berendam dengan ESP..!!
Ok takyah berendam pun, minum je..heheh. Tapi kalau nak buat gak, atas risiko sendiri ye.. Risiko kehabisan ESP lebih cepat dari biasa..hihi.




Memang inilah yang ditunggu-tunggu oleh penggemar dan pencinta ESP sekelian alam, kan.. Inilah masanya untuk memborongs dan dalam masa yang sama PENJIMATAN BERGANDA gittew..

ESP SHAKLEE BELI 6 PERCUMA 1
MEAL SHAKES BELI 3 PERCUMA 1

Bagi yang baru-baru nak cuba, haaa ape lagi?? Takyah tunggu lama-lama. Sementara promosi ni la berbaloi percubaan tu. Konpem jatuh cinta! Sebab mama hakim pun cemtu gak..hihih

Hubungi mama hakim untuk SEBARANG PERTANYAAN dan KONSULTASI ye. Mama hakim ada sesuatu yang EKSKLUSIF nak dikongsikan dengan customer tersayang..!

iR RAHA MOHD ISKAK
SID 909821
018-2835 816



Lebih info pasal ESP kesayangans nih ;





Sampai jumpa lagi..wassalam.

Tuesday, 30 September 2014

Promosi Berganda September 2014 : Meal Shakes dan Collagen Powder Shaklee

Entry Melekit sehingga 30 September 2014
Scroll ke bawah untuk entry terbaru.
Terima kasih!


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Bulan September yang paling bahagia tau ni uolls..!! Sebab Shaklee bagi PROMOSI BERGANDA tau! Pertama kali dalam sejarah mama hakim sejak join Shaklee hampir 2 tahun lepas. Promosi berganda yang bahagia ni khas untuk seisi keluarga. Meal Shakes beli 3 PERCUMA 1 dan Collagen Powder Shaklee beli 6 PERCUMA 1. Best kan? Best kan? Of kos la.. berbunga-bunga hati bila tau ada promo berganda ni.

Sebab apa mama hakim cakap promosi ni untuk seisi keluarga? Sebab MEAL SHAKES ni multivitamin dalam bentuk minuman yang boleh dinikmati dari anak kecil berusia setahun ke atas sehingga lah mak, pak, mertua, nenek, atok semua. Sesuai sangat bagi mereka yang jenis TAK BOLEH NAK TELAN PIL ATAU TABLET.


PROMO MEAL SHAKES


COLLAGEN POWDER ni pun sangatlah banyak kebaikannya tau. Selain untuk CANTIKKAN DAN ANJALKAN KULIT, baik juga untuk KESIHATAN SENDI. So inilah masanya untuk hadiahkan pada mak pak atok nenek semua. Mama hakim ada rahsia nak optimumkan kesan Collagen ni tau. Kalau nak tahu, meh kita bisik-bisik ye. EKSKLUSIF untuk customer tersayang ni tau..


PROMO COLLAGEN SHAKLEE


Jangan lepaskan peluang keemasan macam ni tau. Bukan selalu, sesekali je Shaklee buat promosi berganda macam ni! Jangan lupa hubungi mama hakim bila-bila masa untuk KONSULTASI SEPENUHNYA.

iR RAHA MOHD ISKAK
SID 909821
018-2835 816



Sampai jumpa lagi..wassalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger