Pembaca Blog Setia

Tuesday, 10 September 2013

HAISSHH.. APESAL SIBUK SANGAT HARI NI..


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
 
 
 
Its my anniversary today..!!
 
Dan mama hakim busy macam takde hari lain boleh siapkan kerja nih..huu *hati bengkak*
 
 
 
Insya Allah akan cuba taip satu entry penuh pasal ulangtahun perkahwinan kami ni.
 
Dah LAPAN tahun okey..!
 
Mesti la banyak yang nak dikongsi..
 
 
 
Mama hakim pun ada sesuatu yang nak dikongsi dengan pembaca setia blog Towmater nih..hehe.
 
Ailapyu sangat tau..!!
 
Rajin singgah walaupun mama hakim kebizian tak tentu hala *sebab ada Encik Bos baru*
 
 
 
Sampai jumpa lagi..wassalam.

5 komen:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happy anniversary...moga bahagia hingga ke jannah...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happy anniversary...moga bahagia hingga ke jannah...

Chic Na said...

happy 8th anniversary mama.. serius 8 tahun? cayalah.. ;)

Marya Yusof said...

As salam Mamavogue,

Happy Anniversary dear! 8 years tuu... waahhh...tahniah! tahniah! Barakallahulakuma... moga bahagia till jannah!♥

2-3 hari ni a bit occupied here & there... busy buzz buzz lah kononnye... miss to read blog towmater & mcqueen ni... mcm Iman jugak lah suka benor, his fav cartoon...hikhik...

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

happy aniversary yang berseri seri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger