Pembaca Blog Setia

Thursday, 8 January 2015

Kisah Mak Mak : Semakin Ditegah Semakin Menjadi-jadi

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Dah nama pun blogger mak mak, mesti la terselit kisah mak mak jugak. Lama pulak tak de cerita kehidupan seorang emak yang duduk rumah sepenuh masa ni..hihihi


KISAH SEORANG MAK
Sumber : Facebook


Cer tengok gamba tu.. Mengaku tak korang pun jenis Asian Moms tu kan? Mengaku cepat! Hahaha.. Kadang-kadang anak-anak ni bukan boleh ditegah kan, lagi kita cakap JANGAN, TAK BOLEH, lagi la diorang nak buat. Sebab tu la bole keluar ayat cemtu “haa..lari la lagi..lari lah” ataupun ayat biasa “lompat la lagi, lompat tinggi-tinggi lagi..”

Tapi mama hakim tahu, disebalik kata-kata yang macam ganas tu mak mak ni sebenarnya sayang sangat-sangat kat anak-anak syurga ni kan. Amanah Allah kepada kita.


Sampai jumpa lagi..wassalam.

2 komen:

Suri Naz said...

Lama tak singgah..ok ngaku..mmg mak mak sangat..i pon akan marah anak balik instead of tny dia ok ke tak ..lol

Cikgu Norazimah said...

hehe...betul tu

p/s:Jemput join segmen Bloglist Julai-Ogos CN yer ;) http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger