Pembaca Blog Setia

Wednesday, 30 October 2013

BILA MAMA HAKIM KEMBALI..HEHEHE

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh


Entry pengenalan setelah lama sunyi sepi blog ni..Haisshh. Mama hakim tak ke mana-mana, masih di sini, masih di Malaysia (eh! Bajet orang tanya mama hakim gi obersi ke? Hahaha)

Ok ok jari jemari masih keras nak ketuk keyboard ni. Maka dengan ini cukuplah entry pendek bertajuk “Mama Hakim dah kembali” ke dunia blogging..hehehe. Rindu nak baca semua blog yang mama hakim follow. Memang mama hakim langsung tak jenguk Blogger Dashboard pun. Mujur masih ingat password..

Yang paling latest pasal mama hakim, dengan rasminya telah pun menjadi WAHM iaitu Working At Home Mommy. Alhamdulillah tercapai hajat nak bekerja sambil dikerjakan oleh Azizul Hakim yang makin besar tapi makin manja terlebih tu. Pasal Azizul Hakim, next entry lah ye.

Wish me luck uolls..!! Doakan mama hakim berjaya menempuh alam Suri Rumahtangga 4 angka (buat permulaan ni).

Sampai jumpa lagi..wassalam.

1 komen:

Marya Yusof said...

As salam Raha,

Wah sudah berjaya ye?! Tahniah2... one step closer utk jd jutawan Shaklee... inshaAllah mamahakim pasti boleh 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger