Pembaca Blog Setia

Tuesday, 18 March 2014

Kerinduan Yang Teramat Sangat

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Salam kerinduan dari mama hakim yang dah lama menyepi. Ada problem dengan blog Towmater ni sebenarnya. Ini pun dalam proses membaikpulih lagi. Tak siap lagi 'susun perabot' tapi mama hakim dah tak sabo nak menaip kat sini..hehehe

Bulan ketiga dalam tahun 2014 pun dah nak berakhir. Alangkah cepat masa berlalu sekarang ni. Atau kita yang terlalu sibuk hingga tak terasa masa berlalu? Perlahan-lahan mama hakim akan mula merajinkan diri menaip lagi ye. Insya Allah.. mood tu sentiasa ada, cuma bila blog buat hal ari tu terus rasa agak menyerah! Alasan la tu..haha

Oklah takmo celoteh panjang-panjang.. nama pun intro kan..

Sampai jumpa lagi..wassalam.

2 komen:

LydSunshine said...

Lamaaaa gile mama hakim tak update blog ni. Pasni mesti banyak cerita ye.

Mama Vogue said...

Lyd, banyak sangat sampai tak tau mana nak mula..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger