Pembaca Blog Setia

Tuesday, 9 April 2013

DATING JAP NGAN BLOGGER INA

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
 

31 Mac 2013.. Kami tiga beranak ke sini lagi..

 

KAMPONG MAHMOOD
 
Kampung Mahmood
 
 
Kat sini ler..hihi
 
 
 
FARM IN THE CITY

Farm in The City
 
Ok bukan nak cite pasal ni lagi..huu. Gamba banyak tapi tak dapat nak transfer pulak! Sebenarnyer nak cite pasal pertemuan ngan kenalan BLOGGER kat Hospital Kajang. First time jumpa, kat hospital pulak tuh. Tapi bukan dia yang tak sehat atau duk hospital..
 
DUNIA INA HAIREINA
 
 
Tapi si comel adik yang bernama Intan Nur Maisarah ni. Oh gamba ini di cilok dari blog beliau ini..hihihi. Pertemuan singkat tapi penuh bermakna..! Tapi takde la bergambar pun, sebab duk sebok bersembang.
 
Alhamdulillah, terima kasih kat Incik Joni sebab tunaikan permintaan mama hakim yang satu ni. Memang lama dah teringin nak jumpa, tapi selalu tak berkesempatan. Mama hakim tak dapat peluk cium pun budak comel tu, hanya dapat bertentang mata kat cermin tingkap je. Kemain curious pandangan dia, dalam ati mesti pikir ‘eh sapa lak yang mengintai adik dari tingkap spital nih?’ Hihihihi..
 
Buat Ina, terima kasih sebab sudi terima salam perkenalan dari mama hakim. Rasa sangat bertuah sebab dapat kenal Ina secara in person. Seorang ibu yang berjiwa kental dan kuat semangat..! Insya Allah, mama hakim sentiasa ada bila Ina perlukan teman.
 
Dan buat si budak comel Intan Nur Maisarah, mama tau awak pun kuat semangat macam ibu awak. Semoga awak membesar dengan sihat dan sempurna, pastu bole main ngan abam Hakim. Doa mama selalu ade untuk awak.. Cepat-cepat sembuh ye, nanti bole gomol-gomol awak..hihi.
 
Sampai jumpa lagi..wassalam.

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 komen:

Ratu Hatiku said...

Ada follow blog Ina nie... mmg dia seorang ibu yg tabah kan :)

desperate mama said...

awak.... saya dah pergi farm in the city hujang bulan 3 haritu... pergi hari isnin.... atas saranan awak la.... bersungguh sungguh memusing cari sesat sampai satu jam.... best kat situ... sumayyah suka.... :) tenkiu taw!!!!!

Mama Vogue said...

Ratu Hatiku,
kan.. seronok bersembang ngan Ina ni tau :)

Mama Vogue said...

Fidza,
kuss semangat sesat sampai sejam..! Tapi bila awak kata Sumayyah suka, berbaloi lah pegi kan :)
sama-sama taw!!!!

Mama Vogue said...

This comment has been removed by the author.

wan nurul hezrina abd halim said...

oo nurul baru kenalnie mama.nnt nurul ke blog dia kay nak tahu apa kisahnya=)

Chic Na said...

bestnya dpt dating ngan blogger. bila agaknya kita nak dating lak. hehe..

nazeef nazeem said...

ala..nampak bb tu tak sihat..kenapa ye...siannya cayang tu..takpe,,annati try singgah blog kak ina nih..

wahida said...

aku ada follow ina ni...mmg dia wanita dan ibu yg kuat semangat dan berjiwa kental...


sama2 kita doa supaya anak dia cepat sihat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger