Pembaca Blog Setia

Friday, 5 April 2013

DATING NGAN BONDA

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Semalam mama hakim cuti..! Dan inilah aktiviti hasil bercuti semalam..hihi.

Mama hakim berdating berduaan ngan bonda. Rasanya ada sebulan gak tak jumpa bonda.. Rindu teramatttt!!!


 
 
 


Actually jumpa bonda untuk hantar supplement Shaklee untuk bekalan bulan ni. Jangan tak tau bonda pun teruja dengan Vitamin E Shaklee tau.. Selain tu bonda amik GLA Complex, Omegaguard dan tak lupa Advanced Joint Tablet untuk sakit lutut bonda tu. Alhamdulillah..bonda takde sakit-sakit ‘pakej’ ~kencing manis, darah tinggi & jantung

 

 
 
 
Mama hakim bawak bonda makan dan shopping kat Sunway Pyramid je. Selebihnya memang nak luangkan masa bersama bersembang dan bercerita. Happy sebab dapat tengok bonda happy..!


 
 
 


Syukur ke hadrat Mu Ya Allah, bonda masih sihat walaupun umur dah masuk 60 tahun ni. Syukur sangat sebab masih diberi kesempatan bermanja dengan bonda.

 
 

 
Sayang mak ketat-ketat (^_^)

 


 
Ehh..!

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

5 komen:

Chic Na said...

seronoknya dating berdua je? ;)

mrs puex said...

semoga bonda sentiasa diberikan kesihatan yang baik...

aminn...

Mama Vogue said...

Chic Na,
Haah berduaan jer..hihi

Mama Vogue said...

Aini,
aminnn... mekasih dear :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh bonda mam macam mama gak vouge=)baguslahkan dia maintain amik vitamin.sihat badan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger