Pembaca Blog Setia

Friday, 31 May 2013

30th BIRTHDAY GIVEAWAY..!!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Ehemmm ehemm..

Sticky post sehingga 31 Mei 2013
(Scroll ke bawah untuk entry terbaru)


Dengan rasminya mama hakim nak umumkan bermula hari ni hingga 31 Mei 2013, akan berlangsungnya Birthday Giveaway sempena hari lahir mama hakim yang ke 30 tahun.





Dijemput semua yang sudi memfolo Blog TOWMATER ini untuk join dengan kadar segera!! Hahaha.


Syarat-syaratnya mudah sesangat!


i)             Copy banner Birthday Giveaway (ditaja oleh Encik d0d0l)

ii)            Buat entry ringkas bertajuk KENAPA SAYA SUKA BACA BLOG TOWMATER

(20 patah perkataan pun cukup ^-^v)

iii)           Letak link kat bahagian komen


Senang sangat kan nak join..! Oh mama hakim lupa pulak nak bagitau pasal hadiah-hadiah-hadiahnyer..hihi. Ada lebih dari 20 hadiah dan cenderamata untuk korang yang join giveaway ni tau. Antaranya, FM dari Sabah, barangan perhiasan dari mutiara (almaklum nak ke Sabah dah ni..hihi) dan juga supplement kecantikan dari Shaklee. Of kos semua yang dari mama hakim ni cantek-cantek dan vogue-vogue sahaja! Nanti mama hakim update gambar hadiah dan cederahati bila dah sampai Sabah ye..


Jangan lupa ajak semua kengkawan yang lain untuk join tau..!! Semoga berjaya!


Sampai jumpa lagi..wassalam.

21 komen:

IntaNBerliaN said...

nanti nak join gak :-)

btw, HAPPY BIRTHDAY ye ayu :)

IntaNBerliaN said...

nanti nak join gak :-)

btw, HAPPY BIRTHDAY ye ayu :)

IntaNBerliaN said...

nanti nak join gak :-)

btw, HAPPY BIRTHDAY ye ayu :)

mrs puex said...

nak join nak join..:D

M@W@R Q@SeH said...

tq...sudi singgah blog akak...epy besday ye...sungguh la umur sy 33 thn :)

d0d0l said...

welcome to the club 30 series :p

izan mama mia said...

hapy besday,..leh joint gak nnt

Kesuma Angsana said...

wah ada GA lagi ni !

Qhaifa Nur said...

bestnya hadiah dari sabah tuh...

rinduan citarasa said...

hPpy adventure birthday
k.Ayu doakan giveway adik dpt smbutan..
moga ceria selalu

MrS. F!zA said...

happy beday! wah ada GA lg ..

Ratu Hatiku said...

Hepi besday... best jugak nie..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hepi besday ayu... akak nak joint

ini link nya
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3324922076625460368#editor/target=post;postID=3169023174913199978;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=postname

d0d0l said...

akan cuba join hujung minggu nie... insya'Allah. dah lm x join contest2 nie :p hehehe...

d0d0l said...

selesai sudah...Sila singgah & baca entry ini... hehehe ;)

http://www.d0d0l.com/2013/05/KenapaSayaSukaBacaBlogTowMater.html

Kesuma Angsana said...

OK KA dah join tanda sokongan
http://kesumaangsana.blogspot.com/2013/05/kenapa-saya-suka-baca-blog-towmater.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha & Aqilah dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2013/05/30th-birthday-giveaway.html

TQVM

izan mama mia said...

mama mia joint,

http://miaduniaku.blogspot.com/2013/05/30th-birthday-giveaway-kenapa-saya-suka.html

Diya Sesame said...

join ya akak
http://diyasesame.blogspot.com/2013/05/30th-birthday-giveaway.html

Fauzi Oji said...

join ye :D
http://kisahoji.blogspot.com/2013/05/kenapa-saya-suka-baca-blog-towmater.html

A SY said...

http://splashingcolours.blogspot.com/2013/05/kenapa-saya-suka-baca-blog-towmater.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger