Pembaca Blog Setia

Tuesday, 14 May 2013

Keuntungan Bila Join Shaklee


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Minggu lepas, mama hakim cuti ari Khamis dah Jumaat. Cuti menjaga Azizul Hakim sebab pengasuh nak balik kampong. Jadi ketika cuti, mama hakim amik kesempatan untuk menghubungi kawan-kawan yang tersayang. Ye la bila time keja, selalu sibuk je. Mujur skang ni ade Whatsapp dan Wechat, bole la selit-selit berborak masa kerja..hihi.

Yang mama hakim nak cite kat sini, bila ada seseorang yang tanya beberapa soalan pasal Shaklee J Of kos mama hakim happy sangat kan. Sembang punya sembang sekali seseorang itu tanya soalan ni..


“Best ke buat Shaklee ni Raha?”
“Bole untung banyak ke?”
“Tengok keadaan ko sama je”

Tersenyum je mama hakim.. Ohh itu rupanya niat dia bertanya itu dan ini pasal Shaklee. Takpe mama hakim tak kisah pun. Nak tau apa yang mama hakim jawab?

“Alhamdulillah.. Berkongsi kebaikan Shaklee ni la yang BEST. Bila semua orang bertambah sihat itulah yang UNTUNG. Dan saya memang tak berubah dari segi fizikal dan material tapi rohani dan jiwa lebih ‘berisi’ bila segala KEBAIKAN yang dikongsi dapat memberi manafaat kepada orang lain.”

Mama hakim quote balik apa yang mama hakim post kat status FB ari tu ye..

KEKAYAAN dan REZEKI dari ALLAH tak semestinya wang ringgit, kereta besar dan hidup mewah tapi keberkatan KESIHATAN, RASA SYUKUR dan KASIH SAYANG yang membuatkan kita lebih dekat dengan MAHA PENCIPTA.


Sampai jumpa lagi..wassalam.

5 komen:

Sutera Syifa said...

Betul tu..bagus la mama hakim ni..

Sutera Syifa said...

Betul tu..bagus la mama hakim ni..

izzah said...

makin ramai yg consume shaklee ni yek...best yek...rasa macam nk try tapi dh makan byk sgt dah vitamin...huhu...

Mama Vogue said...

Sutera Syifa,
doakan saya terus istiqamah untuk berkongsi ye :)

Mama Vogue said...

izzah, takpe.. badan kita memang perlukan supplement :)
Tak kisah la brand apa pun janji selamat dan semulajadi ok..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger