Pembaca Blog Setia

Friday, 15 June 2012

TAKING A BREAK...!

Assalamualaikum..

Yes I am taking a break but not from work but blogging. You all may not be reading latest entry from me but I will once in a while reading all your entry in my bloglist.


This month going to be H**L for me at work and at home. At work, one girl already resigned end of last month and another girl is taking a long leave till I don’t know when she will be back. I need to back up these two girls until their bosses find new replacement! One is already mountain of works then you all can imagine how I have to carry another two mountains at my back! The thing with boss is they can simply ask you to do tasks without realizing that we are already having our own. Nak cakap banyak2 pun dia boss kan. Bila lambat sikit mula nak bebel2 manje cakap kita slow buat keja. Kalau nak laju, sila cepat2 cari orang baru ye!!


Kat umah tu korang pun dah tau. Terpakse layan kerenah Hakim yang asek nak bermanje tak kena tempat..hihi. Terus terang, mama hakim memang tak cukup tido. Entah ape punca Hakim jadi macam tu pun mama hakim tak pasti. Rindu babah?? Mungkin gak tapi baru 3 ari kuttt!! Cane mama hakim nak hadap lagi 37 ari? So skang ni sedaya upaya sepenuh tenaga cuba menumpukan perhatian kepada 2 perkara ini saje. Kalau sempat, mama hakim akan mengepos satu dua entry pendek J sebab kat umah jangan harap le nak hadap laptop, henpon pun susah tau!

Doakan semuga semua nyer dipermudahkan ye.. Insya Allah! Allah Maha Mengetahui kan J


Sampai jumpe lagi..wassalam.

3 komen:

teratak hati said...

Busy la jadinya mama hakim ni..tk pe buat je keja tu mane yg trmampu..boss ckp lmbt suruh dia buat sndiri..huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

smoga dipermudahkn semuanya, dear. Be strong ya.Ym slalu doakn yg terbaek.amin.

mamavogue said...

teratak hati,
bila time sume nak urgent tu mcm nak terbahagi 3 badan.. :)



YM,
aminn ya rabbal alamin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger