Pembaca Blog Setia

Monday, 4 June 2012

NTAH NAK LETAK TAJUK APE!!

Assalamualaikum..

Hari Sabtu lepas kami dinner kat luar, agak lewat jugak. Kul 10 baru sampai kedai. Disebabkan incik joni sakit tekak, dia ngade nak makan bubur nasi. So kami ke Restoran Night Circle kat Seksyen 11 Shah Alam. Kat situ bubur dia memang best!!
Pastu lepas makan saje bawak Hakim ronda2 nak sejukkan badan. Dari Shah Alam pusing ke Sunway dan ke Taman Medan.. Ade hajat lain sebenar nyer..hehe.

Bila dah nampak tempat nak dituju, incik joni terus berhentikan keta kat tepi jalan. Mama hakim dukung Hakim yang dah terlena kat bahu. Jam dah dekat tengah malam tapi mata kami tetiba segar je. Nak tau kami nampak ape?

-
-
-
-
-

-

-

-

-


Yang ni dah selamat dikorbankan sebaik saje sampai kat umah. Pakcik yang jual tu sangat baik, kami beli 2 biji, dia bagi lagi sebiji J Baikk kan? Semuga murah rezeki pakcik tu..
Sengaja cari pasal nak panaskan badan di musim panas nih kan. Mama hakim tak bole tido sebab kepanasan, siap salahkan t-shirt plak tak telus angin!

Sampai jumpe lg..wassalam.

7 komen:

mrs puex said...

jgn x caya hari hari my aireen mintak bende alah nih..sengaja ku lambat-lambat kan..adekah diee pon ngidamm sekalii???

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Aduhh...sedapnyer Durian....nyum!nyumm!dah lama tak mam durian nieh...:)

teratak hati said...

mmg musin doyan kan..balik kampung belah mak mertua pun dpat makan durian..

SumeSakan said...

Wahhh sama lah kita nih...asyik mkn doyan sampi kepalapun rasa semacam...kukukuku..semalam pak mertua lak bawak musang king..mmg maveles ahhh..huhuhu

aizamia3 said...

boleh geng dengan anak2 ai.. ;)

Deq's Qienz said...

wahhh sedapnya duriann.. km ank branak pon suke makan..hehee

Zahirah Shamsuddin said...

aku pon ngidam duyan... dr semlm lg..

smp majuk2 ngan adi, sbb mintak duyan kt dia, dia kata nt...

(T_T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger