Pembaca Blog Setia

Monday, 25 June 2012

BLOGGER PETITE..!

Assalamualaikum..

Malam tadi kul 9 kat tibi 9 ade rancangan Safiyya. Mama hakim suka nengok rancangan tuh. Kalau tak sempat (mata dah terpejam dulu) mesti tengok siaran ulangan Ahad kul 6.30ptg pulak. Rancangan tu biase nyer akan kenalkan blogger2 yang memang dah terkenal atau pun yang buat bisnes.

Malam tadi ade ade cite pasal Petite Fashionista. Petite ni makne nyer saiz yang kecik molek gitu. Yang paling mama hakim teruja bila blogger yang mama hakim minat even sebelum start berblogging, Safiyya jemput Yuyu Zulaikha. Cumell betul budak Yuyu ni. Suara pun kecik macam saiz badan dia..heheh. Cara dia bercakap bersahaja dan humble je even dia ni memang blogger terkenal. Penah dijemput dalam rancangan Generasi Y, mama hakim tak tengok. Pastu rancangan kat tibi Alhijrah pulak.

Suka la kat budak Yuyu ni. Kecik molek! Kalau ade kat depan mata macam nak cubit2 je pipi dia ..hehehe. Alaa.. Yuyu bukan baca pun blog mama hakim nih, blog mak2 yang tak abis2 cite pasal anak je hihihi.. Korang cuba jenguk blog dia, follower je dah nak cecah belas2 ribu tau. Mungkin cara dia menulis tu yang buat mama hakim suka baca. Cara dia memberitahu keterujaan dia buat kita pun teruja..hihi. Takmo cite panjang2 lah. Korang bacalah sendiri ye J



p/s: Akak mintak izin share gamba Yuyu ye..


Sampai jumpe lagi..wassalam.

5 komen:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Yuyu...a'ah she looks so comel, kan?hehe..

IntaNBerliaN said...

a'aa blog yuyu ni mmg best kan.. cr dia cerita tu yg buat kita seronok ;)

mamavogue said...

YM,
kiut sangat :)



IntanBerlian,
kita pun same rase ape yang dia rase :)

wahida said...

aku baru masuk blog dia...blog dia mmg best!!

comel lak tu...

mamavogue said...

kan wahida kan..
tengok ar follower dia,
belas2 ribu tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger