Pembaca Blog Setia

Wednesday, 27 June 2012

DEJAVU DI KINABALU..

Assalamualaikum..

Weehuu.. Amaran dulu ekk, ni entry tergedik-gedik menari ala chicken dance haha..
Akhir nyer permintaan mama hakim kat SINI telah diterima seterusnyer diluluskan oleh incik joni. Yee haa.. Seronok nyer! Kalah Hakim tau over mama nyer nih! Padahal incik joni luluskan pun sebab Hakim.


Mama hakim excited terlebey ni bukan ape, Sabah was supposed to be our 5th anniversary destination. Tapi kami dapat hadiah yang lebih hebat lagi iaitu Azizul Hakim so, perjalanan ke Sabah terpakse ditangguhkan. Akhir nyer dapat gak merasai pengalaman ke sana walaupun secara tak langsung.. My own Dejavu at Kinabalu J


Eh eh.. Cuti cane? Dah lulus ke? Harapan menggunung tinggi bak Gunung Kinabalu dah ni. Encik Bos, silalah dengan berlapang dada melepaskan saya pergi ye. Nanti saya bawa keychain untuk Encik Bos dari sane..hihi.

Opss!! Keja tengah beratur merayu mintak disiapkan nih.


Sampai jumpe lagi..wassalam.

6 komen:

msredcheesecake said...

xnah g sabah, best kan? tapi mahal la...

mamavogue said...

msred,
kalau last minute plan cam ni memang agak mahal harge tiket..
mamavogue pun 1st time nak ke Sabah :)

mrs puex said...

weee...sronoknyeee...

aini pon ingtkan nak celebrate 5th wedd eniversari bln 7 nnti kat sana tp preggy la plak...huhu..kene pospone la gamaknye..

selamat berholiday yee..snap gamba cecantik tau nnti..:D

wahida said...

wow!! nak pegi Sabah ye...Sabah mmg cantik!! rindu Sabah so much!!

nnt jgn lupa pekena lokan bakar tau...

mamavogue said...

Mrspuex,
Tetiba x saba! Padahal lame lg..haha.

mamavogue said...

Wahida,
yeke? Baik2 akan ku pakse incik joni cari lokan bakar..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger