Pembaca Blog Setia

Wednesday, 13 June 2012

FIRST NITE WITHOUT HIM..

Assalamualaikum..

Ni name nyer entry ngengade..heheh. Macam la sebelum ni tak penah kena tinggal. Cuma kali ni perasaan ngade tu lebey skit!

Harap sangat Hakim tak banyak ragam. Aksi manje2 tu wajibla ade, acah2 takmo gi umah pengasuh, asek nak bergantung berkasih sayang dan yang latest asek lah nak suh bukak peti ais. Mungkin sebab dia tau kat dalam tu ade calci-yum, dutchlady kid, jelly dan of kos askem untuk mama.. Letih melayan kehendak yang tu!

Bab makan tak kesah sangat, Hakim makan ape saje yang mama dia makan. Jangan babah cakap awak kurus bila dia balik nanti sudahlah. Mama kurus takpe..heheh.

Hakim, awak rindu babah tak? Jap lagi kita call babah ye. Tunggu babah abis keja. Gamba latest yang dirakam ari isnin lepas kat Kids Funland KFC KLIA.

Sampai jumpe lagi..wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 komen:

bee2312 said...

sekali sekala nk mengada...apa salahnya kan?

mamavogue said...

bee...
hihihi..tunduk malu2!

mrs puex said...

aloloooo..cam tak biase plak kene tinggal yekk...:D

mamavogue said...

mrspuex, gedik lebey hahaha!

teratak hati said...

kena tinggal ye..

mamavogue said...

teratak hati, dah macam tu keja incik joni.. redha je lah :)

IntaNBerliaN said...

hihii mamanya tak rindu babah ke.. hehhe

lelamaisara said...

Hakim umur bape....
Hahah..kalu hakim dah pandai buka sendiri lagi la parah...macm alesya...mcm2 terkeluar...heew

Hilmirda Daud said...

Berape lama mamanya kena tunggu babahnya balik ni?

mamavogue said...

IntanBerlian..
Hihi..windu jugak!


Lelamaisara,
1 julai ni hakim genap 2 thn :-)

mamavogue said...

Hilmirda,
Insya Allah sebelum puasa baliklah tu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sorang2 jaga hakim?salute la u dear. Mmg terbaek!:-)

mamavogue said...

YM,
alah bisa tegal biasa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger