Pembaca Blog Setia

Tuesday, 22 January 2013

BILA HATI DAH SAYANGGGG SANGAT..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Bila hati dah sayang, mama hakim sanggup buat apa saja untuk semua J

 
Dengan masa yang sangat jelly melly ngan mama hakim ni, entry super speedy Gonzales ini adalah untuk mengumumkan pasal Voucher RM60 yang boleh dimenangi dengan hanya membuat pembelian produk Shaklee sebanyak RM60 dalam satu resit. Bukan sekali je tau tapi voucher ni hadiah mingguan selama sebulan ni bermula semalam 21 January 2013 sampai 28 Februari 2013. Haaa best kan best kan..!

 
Semua ni sebab mama hakim sangat-sangat sayangkan semua yang sudi jengok Blog Towmater ni. Dan ni jugak adalah hadiah tanda cinta sayang mama hakim kepada customer Shaklee dan bakal-bakal customer Shaklee.

 
Syarat penyertaan mudah sangat-sangat. Cuma like fanpage mama hakim kat tepi tu pastu beli produk Shaklee yang berharga RM60 dan ke atas dalam satu resit. Voucher yang dimenangi pulak bole ditebus dalam masa sebulan dari tarikh dapat.

 

Kalau rasa-rasa nak korek info lebih lagi atau nak cadangan produk ape yang berbaloi-baloi untuk dibeli, jangan segan silu contact mama hakim anytime okeh..!

Email : ayudzul@yahoo.com
Sms/ Whatsapp : 018 2835 816

 
Sayang selalu..!

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

8 komen:

LydSunshine said...

Erm.. produk apa nak beli ni... heheh. Saya ni kalo bab2 makan ubat ni mmg tak konsisten. Beli je, pastu tak makan.

Mama Vogue said...

Lyd,
untuk awak dah tentu ler confinement/ breastfeeding set :)
Kalau dgn Shaklee, gerenti Lyd akan continue sbb sangat cpt mengembalikan tenaga & memulihkan luka :)

teratak hati said...

ala baru je tadi beli shaklee ngan org lain, baru first time nk beli shaklee, tk teringat plk mamavouge ada jual..lama tk dtg sini..

mrs puex said...

vavavaaa...ade vocer uu..

tapi tapi stok ade lgi..acaner nak menambah klo stok byk lgik..huwaaaaa!!

Chic Na said...

hai mama vogue.. cikna berminat jugak ngan shaklee ni. tp tunggu.. nnti cikna contact awak ye. ;)

Mama Vogue said...

Salina,
next time masih ade :)

Mama Vogue said...

mrs puex,
promosi sampai ujung bulan 2 tau..!
Masih byk masa lagi..!!

Mama Vogue said...

Chic Na,
ku tunggu panggilan dari mu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger