Pembaca Blog Setia

Tuesday, 29 January 2013

TINGGAL KENANGAN..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Selamat hari Selasa..! Selamat menyibukkan diri dengan kerja..!

 
Mama hakim macam biasa, kerja tetap kerja. Sampai bila pun takkan selesai selagi kita bekerja…hihi. Tapi tengah-tengah buat kerja pun fikiran duk pikir pasal si chenta hati yang satu tu. Alhamdulillah dah takde mood pelik-pelik atau raungan di pagi hari lagi. Cuma kadang-kadang je manja lebey especially bila babah nyer ade kat umah.


 

 
 
Mama hakim suka style rambut Hakim yang panjang ari tu. Tapi Incik Joni kata nampak rimas..hihi. So mama hakim abadikan gamba Hakim yang berambut panjang itu di sini.. Entah bila nak dapat style rambut cenggitu lagi kan.. Kalau ikutkan Incik Joni memang same je pesen ngan dia. Almaklum ler anak babah..hihi.

 
 
 


Rambut Hakim tu mama hakim simpan masa Incik Joni outstation ke Sabah. Balik je tak lama pastu Incik Joni mesin abis jadi macam dulu..hihi.

 

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

3 komen:

MrS. F!zA said...

lain muka hakim brambut dgn krg rmbut..hihi

LydSunshine said...

Alaaa... dah gondol rambut. Saya pun rasa dia lagi jambu bila rambut panjang.

Chic Na said...

rambut pendek nampak macho hakim. hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger