Pembaca Blog Setia

Thursday, 3 January 2013

SEBAB SAYANGGGGG SANGAT..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Nak kata busy sangat di awal tahun tu rasa nyer biasa-biasa je. Keja memang tak pernah habis, cuma terpulang pada tahap kecekapan dan pengurusan masa masing-masing je..Huu cakap gaya lecturer lagi..hihi. Dulu-dulu memang ada cita-cita nak jadi cikgu pun J

 
Dah tiga hari di tahun baru, semangat baru dan incik azam yang baru.. Eh! Incik mama hakim tetap yang sama..hihi. Ok takmo dah mengarut. Sebenarnya mama hakim nak ucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada pembaca Blog Towmater ni. Sangat-sangat sayangkan semua yang rajin datang singgah kat sini.

 
Jadi dengan kembang kuncup hati yang tengah berdebar-debar ni (sebab bajet vogue sangat) mama hakim nak bagi hadiah comel buat 5 pengomen entry ini dengan kadar segera..! Hadiah nyer ialah sabun comel super wangi dan super sedap macam nak di makan begitu sahaja dari L’OCCITANE.

Gambar dari Google.

Silalah komen yang bagus-bagus ek contoh nyer mama hakim ni memang vogue ke, mama hakim jelita ke, mama hakim cung ke..hihihi. Sebab kata-kata tu dah macam doa tau. Moga mama hakim kekal jelita dan vogue gitu..hahahahah! Oh mama hakim memang seorang yang sangat positif terhadap diri sendiri J

 
Dah-dah cepat komen dan tinggalkan email address sekali..!

UPDATE : HADIAH COMEL AKAN DI POS PADA HARI ISNIN 7 JAN 2013. So kalau tak cukup 5 org tu mama hakim mintak maaf pd yang terlambat komen.

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

15 komen:

desperate mama said...

nak.. nak... nak....
mamavogue sangat vogue.... vogue dalam suci...

Chekpid said...

apakah promo itu wahai mama hakim yang vogues vass kebabooooo :)

Mana pulak ekau dapat sabun itu. apapun den nak jugak kalau dapat free...

Mama Vogue said...

Fidza,
mamavogue pos ikut alamat yg kat kertas pos dulu tu ye :)

Mama Vogue said...

Chekpid,
usah di tanya mana datang nyer..hahaha..
Aii pos ke opis u ek?

Mama Vogue said...

MANA LAGI NI? TAK SUDI KAH MENERIMA HADIAH COMEL DARI MAMA HAKIM YG VOGUE NI??

Motipp sgt guna huruf besar..haha!

zoora qushairi said...

hihihi comel la mama vogue ni bagi adiah free di petang hari :D



zoora qushairi said...

ehh lupa la mama vogue yg comel . mama zoora nk ar sabun ni..hahaaa

nazurawhy2@yahoo.com

;p

Chekpid said...

nak!!! ku tunggu hadiahmu di opisku (tajuk novel baru)

Nor Arinee Mat Saaud said...

salam kenalan..i ni jalan2 je jumpa blog u ... kalau nak jugak boleh ke??

nams81032000@yahoo.com

Nor Arinee Mat Saaud said...

err tak cukup syarat..
mama vogue nampak comel je

Chic Na said...

mama hakim gojes lah. ~bodek~ ;)

Mama Vogue said...

Nor Arinee,
nnt mamavogue emel ok :-)

Mama Vogue said...

Chic Na,
tak cukup membodek saje. Sila la bg email address..hihi.

bole mamavogue tanye psl cekelat sekali

wan nurul hezrina abd halim said...

alamak arinie dah poslah adiah2..tak sempat komen plak..huhuhu

Chic Na said...

erkk.. mama, cikna tak tau pun dapat hadiah ni. mama ckp 5 org je kan? cikna dah keberapa tu. tp sbb mama hakim gojes dah mintak address cikna bagi lah. hihihi.. jap ye nak emel. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger