Pembaca Blog Setia

Wednesday, 30 January 2013

DI CELAH-CELAH RUANG WAKTU..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Dua tiga hari terakhir dalam bulan Januari 2013 mama hakim masih menyebokkan diri dengan kerja hakiki. Otak ni memang dah semak tahap gaban dah.. Terpaksa duk selak satu persatu bila nak ingat sesuatu perkara. Tak sempat nak bermesra dengan Januari 2013, sedar-sedar je dah sampai penghujung.

 

Alhamdulillah mama hakim ade Incik Joni yang sangat memahami..! Rasa nya bulan ni beberapa kali je dapur berasap. Itu pun masak yang simple satu dua lauk je. Kesian pun ada bila tengok dua beranak tu makan macam tu. Memang tak sampai ati sangat. Mujur nyer tahap kebizian ni di awal-awal tahun (harap nyer begitulah) je.
 

 
 

Oh ye, mama hakim dah bole upload gamba kan..! Hihihihi.. suka ati sangat. Tapi mama hakim tak buat ape-ape pun, bila try update ari tu tetiba klik bole pulak. Lega hati sanubari dah..!


 
 

Kerja masih bersusun tunggu turn nak disiapkan ni. Kepada semua yang sudi menjengah blog Towmater ni mama hakim ucapkan juta-juta lemon terima kasih tau..! Big HUG for all of you..! Persahabatan yang tejalin secara virtual ni sangat mama hakim hargai J

 

Sayang selalu..!

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

4 komen:

Chic Na said...

utamakan mana yg penting dulu. ;)

Mama Vogue said...

Mekasih Chic Na comel :)

LydSunshine said...

Yey! Dah boleh update gambar.

Sama la awk.. Dapur saya pun jarang2 je berasap skrg.

SumeSakan said...

Hahaha dapur saya pn dah lama x berasap..hr ni br berasap sebab br blk umah....hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger