Pembaca Blog Setia

Tuesday, 26 February 2013

BIRTHDAY CAKE YANG COMEL..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Dari minggu lepas perasaan mama hakim tak keruan sebenar nyer. Kalau di layan mau naik syehh dibuatnyer. Biasa la orang pompuan ni kadang-kadang mood memang jatuh menjunam ke dasar bumi. Yang penting diri sendiri kena kawal. Tapi pun bukan senang tau, memerlukan jati diri yang amat kuat! Hoh!! Kan dah merapu..!!

 
Saje je nak amik masa skit update blog yang sepi sekejap kecoh sekejap ni.. Takmo tinggal lama-lama, sayanggg sangattt!!

 
Nak cite pasal sambutan hari lahir member opis last week. Tarikh lahir 18 Februari, tapi kitorang sambut lewat sehari sebab memasing bizi..huu. Alkisah seorang lagi PM resign, jadi yang kami yang kecik-kecik ni la kelam kabut sendiri..!

 
Ni la kek nyer. Comel kan..!
 
 

 

Birthday girl. Pun comel sangat..!
 
 


 


Dan kami.. Yang tinggal bape kerat je dah.
 
 
 
Sampai jumpa lagi..wassalam.

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 komen:

LydSunshine said...

memang comellll sgt. Saiz comel, rupa paras pun comel.

IntaNBerliaN said...

alahaiii comelnya kake... nampak sedap sungguh nih!

desperate mama said...

sedapnye kek comel ittew!!!!!

Kesuma Angsana said...

mmg comeylah cake tu !

Chic Na said...

comel sangat. camne nak makan tu? hehe..

SumeSakan said...

Amboi comel btoi..nak potongpn syg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger