Pembaca Blog Setia

Monday, 18 February 2013

DAH SETAHUN BERLALU..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Meh sini meh.. Mama hakim nak story skit ni.. Tengah monday blues ek? Hihihihi.. Itu perkara biasa..!

 
Yang sebenar-benar nyer tiada yang benar melainkan yang benar belaka, BLOG TOWMATER ni dah mencapai umur SETAHUN jagung..!! Dasar memori yang tak tahan lama cenggini ler..hahahaha..

 
 

Nak celebrate cane pun lum abis pikir lagi..huwaa!! Ni la akibat dari kebizian sepanjang bulan Januari ari tu. Langsung takleh nak selit pasal blog dah kat otak. Dah nak abis bulan Februari pun nih.

 
Berkali-kali lagi, mama hakim ucapkan TERIMA KASIH sebab menyokong blog Towmater kecik mama hakim ni. Sayang sangat semua..!! Follower pun ada 111 orang..hihihi. Sempena setahun gamak nyer..!
 
 
 
Sampai jumpa lagi..wassalam.

11 komen:

Zefa NorAsmara said...

Selamat ulangt ahun pertama utk blog mama hakim :-)

are_lin@yu said...

slmt ulangtahun utk blog kamu dear ;)

QasehnyaRania said...

selamat ulangtahun buat blog akak..

maaf lama tak singgah.ciksu bercuti ;D

mkan limau byk..hihi

Ratu Hatiku said...

Selamat ulangtahun... semoga akan bertambah2 lg follower ya.. :D

shazrina said...

selamat ulangtahun yang pertama untuk blog ni ...semoga bertambah tambah followernye ye :D

nazeef nazeem said...

tahniah mama hakim..jgn lupe update blog rajin2 ye......seronok baca pasal kisah anak2

Chic Na said...

selamat ulangtahun pertama blog towmater. ;)

LydSunshine said...

Towmater tu apa mama hakim? Btw, happy anniversary utk blog ni.

Mama Vogue said...

Alhamdulillah..
Terima kasih atas ucapan semua.
Mama hakim akan gigih membebel kat blog ni dengan lebih rajin..hihihi.

Lyd,
Towmater adalah kawan McQueen. Tu kat atas tu yg towing car warna cekelat tu.
Gitu lah kalau dapat anak lelaki :)

d0d0l said...

ingatkan towmater tu sejenis tomato :)) wakaka

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday... moga makin laju 'berjalan' lepas ni.. :-)

*ayu, td kak ina bg alamat fanpage ayu dkt kwn kak ina, dia nak tanya pasal shaklee... :-)

so, nanti maybe dia mesej ayu kat fb la kot... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger