Pembaca Blog Setia

Tuesday, 22 April 2014

Jatuh Cinta Berkali-kali.. Dengan Si Dia

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh


Mak-mak ni memang selalu jatuh cinta dengan anak sendiri kan..hihi. Mak mana yang tak sayangkan anak oii.. Kenangan bawak si anak dalam perut selama 9 bulan tu takkan luput sampai bila-bila.


image


Wajah terbaru si chenta hatiku pagi tadi sebelum anta ke taska. Mood ada baik nak bergamba sebab sekarang ni si anak pandai bajet retiss tau..hahaha.. Asal mama nak amik gamba je terus dia mengelak!

Sambil buat kerja, sambil layan feeling rindu kat anak..hehehe. Semoga Azizul Hakim baik-baik saja, semoga dia gembira dan bahagia sentiasa.



Sampai jumpa lagi..wassalam.

7 komen:

Farah Waheda Wahid said...

iolss pun asyik jatuh hati jer dengan ash, arjuna beta yang sorang tu... hu hu hu...

husna yusof said...

alllaaa so sweet of u kak.. :)

Chic Na said...

lesung pipit tu mahal.. hihi.. bestnya jatuh cinta.. :)

Mama Vogue said...

Farah Waheda Wahid,

mak2 memang suka jatuh cinta ngan anak kan..hehe

Mama Vogue said...

husna yusof,

hihihi..awak pun sweet jugak!

Mama Vogue said...

Chic Na,

mesti la best..hihi
sila mencuba :)

LydSunshine said...

bukan mama dia je jatuh cinta, macik lyd pun jatuh cinta tgk senyuman manis dia tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger