Pembaca Blog Setia

Wednesday, 23 April 2014

Selamat Hari Lahir Buat Diri Sendiri..haha

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh


Selamat hari Rabu semua..!! Hari ni takleh nak buat wordless sebab ada banyak benda nak bebel dalam ni.

First of all, million trillion thanks to all the doa and wishes. Kat facebook, whatsapp, group whatsapp dan group Team Magnifique.. Hanya Allah yang bisa membalas segala kebaikan yang korang doakan buat mama hakim. Hari ni dah bertambah setahun lagi umur mama hakim tau.. Syukur Alhamdulillah dah 31 tahun mama hakim bernafas di atas muka bumi. Dah dapat jadi seorang isteri dan ibu (dalam keluarga Shaklee ku dah jadi nenek pun..hihi)




Dapat kek dari encik Google je tadi setakat pagi ni..hehehe. Oh!! Lupa pulak, dah dapat berates-ratus biji kek dalam whatsapp dan group whatsapp tau..hahaha. Salah satu benda wajib yang kena buat ari ni ialah RENEW LESEN KERETA! Mujur la sama tarikh ngan hari lahir kannn...

Sekali lagi, terima kasih atas ingatan korang. Sayang korang semua..!! 



Sampai jumpa lagi..wassalam.

14 komen:

MamaAiman said...

Renew lesen! Omg!

aizamia3 said...

Selamat Hari Lahir buat mamavogue..
Moga kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian serta dimurahkan rezeki.. amin.

hari ni juga birthday anak ai yang bongsu.. ;)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sanah helwah Ayu... moga usia dirahmati Ilahi :)

Moms Avenue said...

Happy Birthday.. =)

Petak Bunga said...

Wah sama hga birthday my laki.

Hpy birthdy ye

Chic Na said...

wahhh birthday mama ke arini?

happy birthday mamavogue.. semoga sentiasa vogue2 selalu.. hehe.. boleh wish gitu.. All the best tau! :)

MissNick said...

Salam perkenalan :)...Happy Birthday semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu...saya punya 21 April...nasib baik baca blog ni baru teringat lesen belum renew haha...serius lupa selamba je bawa kereta tanpa rasa bersalah...

Dapat link blog ni dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html...so ikut blogwalking n follow sekali....jom singgah ke http://diarymissnick.blogspot.com/

LydSunshine said...

oo..happy bday mama hakim.

Ayang Noorainie said...

epy besday mama akim..

semoga success selalu yaa..

luv, mama aireen&airiel

Diyana Hani said...

hani datang sini..selamat hari jadi...hihi,,,

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

*Sanah Helwah. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tercinta. Amin ~~~

Fatin Najwa said...

ehehe, dh lepas sehari tapi nak wish jugak :) happy birthday ! semoga dimurahkan rezeki & dpanjangkan umur =)
http://theilusi.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html

MyCherita said...

Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

aRz MoHa said...

semoga terus dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan dan dipanjangkan umur

salam perkenalan
dari blog mialiana nak url BW done follow sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger