Pembaca Blog Setia

Thursday, 25 October 2012

KURANG DARI SEJAM..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Ok mama hakim dah tak sabar nak balik. Lebih kurang sejam je lagi. Tapi hati dah tergedik-gedik intai-intai luar tengok keadaan trafik. Oh ade mama hakim bagitau opis ni pemandangan nyer Federal Highway..! Dan mama hakim di tingkat doblas. Jadi memang terang-terang nampak sampai tol Batu tiga J Walaupun balik nanti tak lalu highway tu pun..hihi.

 
Pukul 8 pagi tadi, sebelum bersiap ke tempat kerja mama hakim dah cakap kat Incik Joni ‘Pa, hati mama dah kat kampong lah’.. Memang tiap kali pun mama hakim terlebey eksaited bila nak balik kampong. Walaupun bukan kampong sendiri, kampong Incik Joni..hihi. Alamak, baju dan beg lum kemas..!!

 
Pukul 2 tadi henpon berbunyi lagu Wishing On a Star, Wonder Girls tau dah sape yang tepon. Bila mama hakim jawab terdengar suara kecik ‘mama..! maa..!’ Eh budak Hakim dah balik umah lah! Dia pun half day ari ni..huhu. Mama nyer plak keja full day! Kata Incik Joni, pengasuh dah mintak izin nak balik kampong awal pagi tadi dan pagi tadi Incik Joni yang anta Hakim gi umah pengasuh..!


Oklah takmo bebel panjang-panjang lagi. Selamat Hari Raya Korban semua..! Salam Aidil Adha dari mama hakim, Incik Joni dan Azizul Hakim J Pandu cermat, jiwa selamat. Mama hakim takmo kehilangan readers okeh (bajet ramai sangat readers..hihi). Sayang selaluuu..!

 
Gamba cilok dari Google. Ucapan dari YB Nurul Izzah J

 
(Edited at 4.43pm : Ujan lebat kat luar, gelap sangat! Ya Allah dugaan sungguh)


Sampai jumpa lagi..wassalam.

3 komen:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Selamat Raya Qurban, dear!:) Semoga berbahagia di idul adha...:)

izzah said...

Selamat hari raya jgk...tmbang lembu ke korban ni:-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam aidiladha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger