Pembaca Blog Setia

Wednesday, 3 October 2012

DAH SAMPAI LAHHH..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Yang di tunggu-tunggu dah pun tiba. Dah selamat sampai jam 12.20 tadi. Bila front desk call cakap ada parcel untuk mama hakim, dalam hati dah berbunga riang..!

 
 
Sebelum di buka..
 

 



Jeng…jeng…jeng..!

 




Intai-intai dulu..
 

 



Yang di nanti-nanti..
 

 



Nudetude Eyeshadow Pallette..
 

 
 

Sekali lagi terima kasih pada desperate mama..! Cute kan? Sila lah menjeles..hihi! Sayang pulak nak guna rasa nyer.. Lenkali buat lagi ye, mama hakim pasti akan join J



Sampai jumpa lagi..wassalam.

7 komen:

Cikgu Ma said...

saya tak pandai la nak guna bnda ni, n malu nak conteng2 muka..hehe...kawen nanti kalo bleh tak nak letak bnda ni..aci tak?? ^_^

mamavogue said...

CM,
dont worry..
kawen nnt ade org yg tlg contengkan.. Pengantin duk dendiam jer..hihi

Azera Aziz said...

Salam Mamavogue...

Tahniah!!!...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join GA dari Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

~aYu~ said...

wah.. glamer la tu nanti.. sy suka je pakai eyeshadow tp bila kat luar. kt opis skrg malas dah nak pakai.

mamavogue said...

Azera Aziz,
thanx dear..!

mamavogue said...

Ayu,
mamavogue pun malas pakai gi keja..hihi
Melaram masa gi kenduri nnt lah..!

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... bekas pun cun je :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger