Pembaca Blog Setia

Thursday, 4 October 2012

TERPEDAYA AKHIR NYER..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Kegilaan online shopping sudah kembali. Apatah lagi bila terpedaya dengan kejelitaan orang lain memakai nyer, jari jemari laju-laju je taip Poplook kat Google..hihihi. Ni sume mekchu punye pasal lah ni. Chekpid lak elok je komen cakap dah hangkut 3 pasang. Oh ade sorang lagi mrspuex yang dah selamat bersalin pun penah menggayakan baju Poplook masa mengandung.. Jadi rase nyer, memang patutlah mama hakim ni menjeles kan..?

 

Bila mama hakim tunjuk kat member opis, cepat je mulut dia cakap ‘cari baju untuk raya Haji ke?’. Uiishh.. Bagus betul alasan tu kan..! Penat je otak mama hakim yang agak slow ni memikirkan alasan untuk membeli tadi. Ape lagi, terus browse dan klik segala dress dan maxi. Ini antara pilihan untuk Raya Haji ye J
 


 
Suka nyer kaler ijau ni, jap pikir tudung..hhmm.


 

Biru gelap ke turquoise ni pun ok gak.

 
 

Last pilihan yang warna purple grey kate nyer.

 

Mana satu idaman qalbu ni? Ikutkan napsu ish ish ishh.. Tak bagus tu. Amik satu je la dulu. Tetiba klik kat Rompers plak.. Aduiyai ade hati si rendang ni nak berompers bagai..hihi!

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

9 komen:

mrs puex said...

sile sile..hihihi..


susah jegak klo bermexi ni bila kite tgh bf..aduhh..tp comey kan??

mamavogue said...

sebab tu pilih yg butang penuh di depan..hihi
Bf kan budak dah besa ni lagi la sesuka ati dia nak selongkar baju bila nak..

Chekpid said...

ahakss....vote yang ijo tu. sila membayor ye...patutla lately tangan kiri gatal je..ai minat yang stripe. ni dah restock. tengah pikir-pikir lagi neyh..beli ke tak

mamavogue said...

Chekpid,
ijo tu mmg pilihan utama sebab tu duk atas tapi rasa nyer terbeli yg lain. Tggu sampai nnt ku hebohkan..hihi!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Cntiiknyer...yg hijau tu mmg menawan, :-)ym rasanya mcm tk sesuai je pakai sbb ym ni, gemukk...owhhhh tidakkk...larikkk...ekeke...

mamavogue said...

YM,
mane ade gemuk, cumel je mamavogue tgk gamba kat pantai tu..hihi
dont worry, poplook ade byk saiz byk pilihan.. hebat kan promosi..!!
haha

izzah said...

vote for turquoise...sgt cantik n nmpak fresh...wah...hehe...butang kt dpn smua kn...leh la ibu yg bf ni pakai n bergaya..=)

IntaNBerliaN said...

cantik... sy pun berkenan... tp tu la, nak tunggu lps pantang bg nk usha.. hihi

teratak hati said...

Cantik2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger