Pembaca Blog Setia

Monday, 1 October 2012

SELIPAR CUMELL..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Azizul Hakim, bila kat kampong, meriah nyer la nak berlari ke sana kemari. Ye la orang jarang jumpa tanah la katakan. Kejap-kejap dia ajak keluar, kejap-kejap menjerit suh pakaikan sandal dia. Sandal tu dia tau sarung je tapi tak tau cane nak lekatkan, so marah ler Hakim bila dia berjalan sandal tu tercabut.

 
Bila tengok Hakim dah pandai sarung sandal tu, mama hakim bagi cadangan bernas kat Incik Joni untuk belikan Hakim selipar biasa-biasa yang mudah untuk dia pakai dan bukak sendiri. Heboh la mama hakim ni, pasal selipar pun nak cite kan..? Hihihi..

 
Petang tu kami tiga beranak pegi la mencari selipar cumell untuk Hakim, geram pulak mama hakim tengok selipar-selipar yang kecik-kecik tuh..! Bila suh Hakim try, dengan laju nyer dia pakai..! Mama hakim lak yang over nak pilih selipar yang bertemakan kartun ape untuk Hakim!

 
Tapi akhir nyer berkenan dengan selipar Boboiboy nih J

 
Layan aksi budak dapat selipar baru ni..!

 
Gitu sekali lagak nyer..!

 
Geram nyer tengok kaki kecikk nih..!

 

Anak mama dah besa lah..! Happy sangat tengok perkembangan awak tapi dalam masa yang sama mama rindu masa awak baby dulu J

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

4 komen:

desperate mama said...

amboi... amboi hakim.... bukan main berposing..

Zahirah Shamsuddin said...

eh, sekali dia posing mcm sarip dol, samseng kampong dusun daa~

mamavogue said...

Fidza,
mama nyer pasrah je..hihihi

mamavogue said...

Iera,
Harap nyer tak samseng lah..!
Hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger