Pembaca Blog Setia

Thursday, 11 October 2012

TIGA MALAM..!

Sampai jumpa lagi..wassalam.

 

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Entry super speedy Gonzales je, sebab rindu sangat kat blog. Akhir nyer setelah tiga malam tak cukup tido, mama hakim pun terdemam sudah.. Hakim makin baik, selsema makin kering cuma batuk je yang agak over lagi.
Incik Joni akan outstation lagi malam ni jadi mental dan fizikal telah pun di persiapkan untuk menghadapi aksi-aksi comel dari anak terchenta..hihi.

 

Oklah, mahu berehat sepuas nyer J Doakan mama hakim cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan ye.. Sayang selalu..!

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

2 komen:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Speedy recovery dear...siannya, sakit2 suami pulak takde di sisi.Dugaan, Sabar ye. Raha mmg kuat!salute!

mamavogue said...

YM,
Ibu2 ni kan mmg dianugerahkan semangat yg kuat :-) demam dah ok cuma batuk + selsema yg lum baik.. Thanx dear..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger