Pembaca Blog Setia

Thursday, 22 November 2012

FAREWELL LUNCHEON..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Kejadian yang berlaku pada hari Selasa, 20 November 2012.

 
Project Department ni bakal kehilangan seorang lagi ahli nyer, Asst. Project Manager. So lunch ni adalah bersempena meraikan pemergian beliau, Encik APM. Dahlah department ni makin mengecil bilangan nyer, yang ada semalam pun tak ramai setakat 4-5 orang je..huu.

 
Kami lunch dekat Kitchen Art Brasserie, Hotel Empire.
 
 
 
Was supposed to be MR. SALNIZAM SALLEH.
Reservation was done through phone J

Dan antara makanan yang menjadi pilihan di atas meja.
 
 
 

Udang itu sangat marveless..!

 


Kek dan dessert ade lagi tiga empat lima jenis tapi ni je yang termampu nak masuk dalam perut. Tak termasuk kuih-kuih tradisional tau. Ade yang mama hakim tak penah dengar atau makan pun. Salah satu nyer nama kuih “puteri duduk sebilik” tapi takde gamba pulak.



Hadiah sempena perpisahan.

 

Girls only..!
 
 

 
Gamba orang yang dirai? Kamera orang lain kut..hihihi. Rase nyer entry ni cite pasal makan je lebih..hahaha!

 

"Kepada Encik APM, semoga terus sukses dalam bidang yang bakal diceburi. Bila dah sukses, jangan dilupa kami ye J Berjaya dan bahagia dunia dan akhirat."

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

11 komen:

Chekpid said...

memang makanan je yang lelebih ni..tp memang nampak menyelerakan...sure sodap tu. mama hakim nampak vogue laaah

LydSunshine said...

Pinggan tu yang membuatkan makanan tu nampak lebih high-class.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

uishhhh sungguh mabeles makanan tu :p

Ratu Hatiku said...

Sedapnya...teringin plak nk mkn udang bila tgk udang kt situ..yummmy..

Mama Vogue said...

Chekpid,
memang sedapp pun..hihi
mama hakim mmg vogue, mekasih bgtau :)

Mama Vogue said...

Lyd,
kan..? Suka ngan pinggan tu pun punca mamavogue mkn berkali-kali..hihi

Mama Vogue said...

Wanieys,
sangat marbeless.. Jemput dtg makan :)

Mama Vogue said...

Ratu Hatiku,
udang nyer besau2..!
mkn guna tangan jer..hihi
So menu for tonite udang lah ye :)

wan nurul hezrina said...

sedapnyer makanan=)

Marya Yusof said...

As salam,

Hola Mamavogue!

Baru sempat nak BW & etc2... this coming mths will be super duper buzz buzz bizi! hikhik...tgk udang tu over cooked ke darling...huhuuu....I mmg cerewet kalau tgk udang overcooked ni! susah nak kopek! hew3.. tp tgk u kata sedap... sedaplah kot! jgn marah ye dear... cerewet pulak arini tgk menu org jeles sbnrnye sebab posa! hahahah ;D

IntaNBerliaN said...

alahaiiii nmpk sedapnya mkanan2 tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger