Pembaca Blog Setia

Thursday, 8 November 2012

Rahsia Yang Wajib Dikongsi Bersama..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Hhhmm.. mama hakim nak kongsi satu rahsia ni. Rahsia mama hakim dah tak dilanda kepeningan melampau lagi dah. Rahsia badan dah tak letih-letih sakit-sakit pastu buat muka simpati mintak Incik Joni picitkan.. Setakat dua minggu ni Alhamdulillah terasa perubahan nyer J

Memula sekali mama hakim nak ucap terima kasih sangat-sangat pada Yayansmum yang memperkenalkan benda ni pada mama hakim. Sebenar nyer mama hakim ni jenis yang takutkan perubahan dan benda baru tau..! Asek nak duk zon selesa je.. Macam-macam soalan mama hakim tanye kat Yayansmum. Mujur jugak dia tak kesah dan sanggup melayan.. Thanks again darling..!

Rahsia nyer ni ha..


GLA SHAKLEE
GLA Complex dari Shaklee.


Alhamdulillah.. Syukur ke hadrat Allah.. Dengan izin Nya juga mama hakim mendapat kebaikan dengan mengamalkan GLA ni. Antara perubahan yang mama hakim rasa, badan memang confirm tak sakit-sakit dah walaupun busy kat opis. Letih jangan cakaplah, tak berani dah nak datang dekat. Bekas operate czer dulu selalu sakit macam kena hiris, ngilu dan kadang-kadang rasa gatal sangat sekarang ni pun dah macam tak perasan ade kesan operate. Kecuali parut yang masih nampak lah..hihi.

Mama hakim suka pakai heels ataupun wedges, sekarang ni makin suka lah sebab takde sakit belakang dah kalau tersilap berdiri (berdiri dengan postur yang salah). Pening-pening? Entah ke mana dia membawa diri, walaupun ada gak sekali dua bertegur tapi takde lah sampai bertandang. Yang paling best..hhmm.. Ni yang suka sangat GLA ni, kulit muka nampak sedap dipandang..hihi. Dulu kalau kul 11 pagi dah bole nampak berkilat tapi skang ni sampai petang baru nampak naik minyak skit J

Jadi, khas untuk readers blog Towmater tersayang mama hakim ingin mengumumkan yang mama hakim dengan rasmi nyer dah jadi Shaklee Independent Distributor. Sekira nyer ade yang baru nak cuba atau yang dah memang mengamalkan Shaklee, jangan segan dan silu sebab mama hakim akan bagi KONSULTASI SEPENUHNYA untuk semua. Nak contact mama hakim senang je, kat FB, kat twitter atau nak yang malu-malu tu bole emel pertanyaan ke ayudzul@yahoo.com.

Insya Allah.. Moga perkongsian mama hakim memberi manafaat buat semua.


Sampai jumpa lagi..wassalam.

7 komen:

Kesuma Angsana said...

wah baguslah cam tu!

Marya Yusof said...

As salam mamavogue!

Hola! Eh, heboh orang Malaya cerita ttg Shaklee & keberkesanannya... Ramai yg dok rekemen... yes! mmg saya terpengaruh... :)

Tapi kalaulah Peru ni negara yg bertoleransi utk menerima kiriman berupa makanan/minuman alangkah indahnya dunia ini... simpan hasrat nak mencuba bila balik Msia nnt! Insya'ALLAH :))

IntaNBerliaN said...

shaklee ni mmg bagus kan.. lps bersalin nanti nak try produk lain plak dkt shaklee ni.. :-)

IntaNBerliaN said...

opsttt bkn lps bersalin tp lps hbs pantang.. hehhe

Mama Vogue said...

KA,
demi kesihatan kan :)

Mama Vogue said...

Marya,
Wassalam..
Ye dah balik M'sia nanti hola2 ler kita ye :)
Insya Allah.. Kita kan kena jaga kesihatan utk jaga keluarga :)

Mama Vogue said...

Ina,
ye ye.. lepas abis pantang ye..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger