Pembaca Blog Setia

Tuesday, 6 November 2012

ADA BANYAK PERKARA..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Ada banyak sangat perkara yang nak direkodkan di sini sebelum terlupa tapi macam kekurangan waktu. Lepas lady boss resign, PE plak kena paksa keja makan minum tido kat site doplohpatjam maka mama hakim duk sensorang kat opis menggantikan orang-orang penting ni. Tapi takde la sampai nak memangku tugas bagai, cuma bila di tanya atau diperlukan kena sentiasa bersedia. Kadang-kadang bila orang tanye sesuatu, memang terkelu tergeliat lidah nak jawab ‘Sorry I’m not sure..’ Haa..mau nyer nak kena fire nanti..!

 
Mama hakim nak cite pengalaman pertama Hakim gi Zoo Melaka, nak cite bape banyak perkataan yang bole disebut, nak cite betapa baik (mesti la puji anak sendiri) Hakim kali ni tanpa babah disisi. Kira nye takde la buat aksi-aksi cumell yang bole buat mama hakim sakit kepala stress..hihi.

 
Setelah hampir pukul 3 petang cuaca panas, akhir nyer matahari mengalah jua. Ujan lebat sekarang ni siap bole nampak petir memancar di tepi tingkap opis. Actually bukan tingkap pun, opis ni memang dinding nyer kaca semata..! Undur diri dulu ye, Insya Allah ada peluang mama hakim membebel lagi disini J

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger