Pembaca Blog Setia

Monday, 19 November 2012

STRAWBERRY CREPE PULAK..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Terima kasih pada yang mendoakan hati mama hakim yang tengah berr..(entah ape perasaan pun tak tau nak cakap)

 
Dan sekali lagi TERIMA KASIH pada penyelamat di kala berduka kerana sudi meredah ribut dan petir demi menghantar Strawberry Crepe sampai kepada mama hakim..!


Big HUGS for Aini and Kak Lin.. Mmuahh mmuahh!!
 

 
Silalah menjamu mata yer.. Ini betul-betul punye comfort food..
Hadir di saat betul-betul memerlukan J

 

Rasa nyer jangan cakaplah.. Seeedaaaappp sangattt…!!

 

Dan Portugese Egg Tart sebagai selingan..hihi.

 

Di saat entry ini dipublish, tiga ketul crepe dan seketul tart dah selamat masuk perut.. Sekian saja entry meliurkan dari mama hakim J

 

p/s: Selain menggemukkan diri dengan comfort food segala, sila jangan lupa banyak istighfar dan selawat ~ peringatan untuk diri sendiri..huu



Sampai jumpa lagi..wassalam.

4 komen:

mrs puex said...

most welkam dear..

stroberi crepe aini dah selamat setel mlm tadi..sedap dap dapp ponn..:D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

aloo..sedapnye!nak jugak..ekeke...durian crepe pun tak merasa lagi, ni kan pulak stroberi nih..huhu

Mama Vogue said...

mrspuex,
Sayang Aini ketat2!!
Actually masih lagi rasa teruja dan terkedu dan tak sangka dpt jumpa aini ngan kak lin. Mcm mimpi!
Tak puas sembang..!!

Mama Vogue said...

YM,
Nanti YM dtg sini aii belanja okeh!
Sebut je nak crepe ape..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger