Pembaca Blog Setia

Saturday, 17 November 2012

JUMPA KAWAN BLOGGER a.k.a. EX-OPISMATE..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Ini cerita WW #14112012 yang lepas alkisah durian crepe..hihi.

 
Maka bertemulah dua eh tiga ex-opismate semasa mama hakim keja gomen dulu. Rindu sangat-sangat ngan diorang ni. Rindu nak kerja sama-sama, makan sama-sama, bergosip sama-sama dan bertungkus lumus kalau ade perjawatan baru sama-sama..hihi.

 
Mama hakim berblog pun sebab terpengaruh ngan mrspuex ni la hihihi. Sebelum tu selalu nyer mama hakim akan tau cite terbaru pasal dia bila dia update blog. Suka baca kisah anak dara dia Lil Aireen yang skang dah jadi kakak Aireen sebab dah dapat adik ensem, Aireil Qaid J Mrspuex a.k.a Aini pun dah up pasal ni kat SINI.


 
 

Mama hakim nak ucap million juta lemon TERIMA KASIH pada mereka berdua sebab sanggup datang jauh-jauh ke Empire semata nak anta Durian Crepe yang menjadi idaman kalbu J  Balik opis je mama hakim terus bukak ngadap..hihi. Mujur opis ni atas kayangan, takde la semerbak sampai seluruh tingkat doblas ni! Budak opis mama hakim pun kembang kempis idung menahan bau..hahaha! Dan durian crepe nyer memang marveless!!
 
 


 

 p/s: Hari Isnin ni nak anto stoberi crepe kate nyer..hihi. Aii like stoberi bery mach!!



Sampai jumpa lagi..wassalam.

5 komen:

IntaNBerliaN said...

alahaiiii sy pun duk tingin nk mkn durian crepe ni... xsabar nk hbs pntang.. hihii

Marya Yusof said...

As salam Raha,

Sana sini org dok cite durian crepe, strawberry crepe! Kalau nak buat pun strawberry crepe je kot! mana nak raba doghoyan cheqqqq oooii...huhuuu

Mama Vogue said...

Ina,
Sabar ye.. Tggu abis pantang tau :)

Mama Vogue said...

Waalaikumsalam Marya,
toksah duk raba dhoghoyan tu.. Luka jari nnt..!
Cuba try guna buah-buahan yg ade kat sana, mane tau lagi marveless..! :)

bee2312 said...

kat sini pn ramai giler yg minat durian crepe ni..durian2x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger