Pembaca Blog Setia

Monday, 12 November 2012

KISAH HARI SABTU #101112

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Hari Sabtu lepas, mama hakim keja.. Bersama Hakim J
Pengasuh nak ke hospital, mak mertua masuk wad dah seminggu lebih rase nyer.

Bila Hakim ke opis, perkara pertama yang dia nak adalah mengadap komputer. Kereta merah tuh memang tak bole ditinggalkan..huu
 


 
 
Mama hakim siap-siap bukak WORD untuk dia menaip.
 

 
Lepas tu, sekali dengan telefon. Sibuk benar gaya nyer tu kan..



Lepas tu sambil-sambil baca emel dan Hakim tengok iPad, mama nyer sempat duk sebok amik gamba sendiri..hihihi.

 

 

Hii.. Anak mama ni, takyah la advance sangat. Enjoy life sebagai budak tecik dulu ok.
Dah besa nanti baru pikir pasal kerja tau.

 
Lepas abis keja setengah hari, mama hakim bawak Hakim jalan-jalan shopping kat Empire Shopping Gallery. Duk dalam ToyRUs je dah bape lame ntah.

Hakim siap berkenan ngan satu kereta ni lagi. Yang tu babah kena take note okeh J
 
 



Masuk je dalam keta Hakim terus terlelap, sampai umah lebih kurang kul 3 lebih.. Hujan lebat pulak tu.. Dua beranak kepenatan..!
 

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

12 komen:

Kesuma Angsana said...

he he sian dia kepenatan seharian di office mama ye

Mama Vogue said...

KA,
yang bertambah penat nyer sbb merayau dlm ToysRUs tuh..hihi

mekchu said...

nnti dah besar hakim keje rajin2 ok.. sekarang gi main kereta tu dulu.. hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hakim best la tu dpt g opis mama hehe

Chekpid said...

rajinnya hakim...dah besor sok kerje elok2 ye :)

LydSunshine said...

Penat lepas bekerja ye Hakim. Wah, dah ada keta idaman Hakim, kena la abahnya belikan pasni.

Mama Vogue said...

mekchu,
Baik Aunty.. Dah besa nanti Hakim keja rajin2..Err najwa cumell lah ~ Hakim :)

Mama Vogue said...

Wanieys,
best sangat.. abis semua diselongkar..!

Mama Vogue said...

Chekpid,
Baik Aunty.. Bila Hakim dapat jumpa Syabil ni ~ Hakim

Mama Vogue said...

Lyd,
Yang tu memang kena mintak ngan babah..hihi

Zahirah Shamsuddin said...

beb, gambo mase kt wedding maya takde ke?

aku dh rindu hakim balik.. miss him smile.. miss his kiss..

waaahhh!!!! gitu.... (^_^)v

Mama Vogue said...

Iera,
Oh sudah gila bayang ngan Hakim pulak. Aku takde snap pic langsung, tggu Fizzy upload je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger