Pembaca Blog Setia

Monday, 5 November 2012

ISNIN YANG BIRU..?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Monday blues ke ari ni? Blog mama hakim ni dah memang biru sepanjang masa J

Meh tengok pic baby yang cumell tengah tido tapi telah diolah mengikut kekreatifan seorang pelukis.. Mama hakim dapat pic ni dari FB page Maaduu.
 



Oh Alhamdulillah Hakim sangat baik kebelakangan ni, takde la mama hakim terpaksa bergelut dengan perasaan lagi tiap pagi. Sejak babah outstation ni, Hakim tak meraung dah pagi-pagi J
Selamat Hari Isnin, dan Selamat bekerja..!


Sampai jumpa lagi..wassalam.

6 komen:

Karukord Jagau's said...

Monday Blue ke Monday Blues.....? Heheheee

Kesuma Angsana said...

isnin yg haru biru dengan kerja2 yg menunggu huhuhu

LydSunshine said...

Syukur lah kalo hakim dah okay. Sejuk la hati mamavogue bila senang nak uruskan hakim kan?>

Comelnya gmbr2 tu.

teratak hati said...

hakim dh jadi budak baik ye..eh selama ni pun baik kn..cuma bertambah baik la..hehe

IntaNBerliaN said...

comel je bila tgk gambar baby tido kan :-)

Acik Erna said...

Alhamdulillah hakim budak baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger