Pembaca Blog Setia

Thursday, 28 March 2013

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Amboi amboi ade tajuk BEAUTY je cepat je nak tau kan.. Orang pompuan ngan kecantikan mana bole dipisahkan. Memang tak bole..! Meh meh mama hakim cite ape benda Marine Essence Beauty Bar tersebut..haha. Perkara baik, mesti la mama hakim kongsi bersama..!

 

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
 
 
Sabun comel kaler ijau ni memang sangat special tau. Sabun ni sesuai untuk kulit sensitif dan eczema. Yang buat dia lagi istimewa, sabun ni berfungsi MENCERAHKAN kawasan-kawasan yang gelap.

 

Biasanya area celah ketiak, celah peha dan tempat-tempat terselindung ni kita jarang sental kan. Faktor hormone pun bole menyebabkan kawasan-kawasan ni menggelap. Masa mama hakim pregnantkan Hakim dulu pun Incik Joni selalu tanya, mandi tak gosok ke? Sebab nampak macam berdaki dan gelap kat area leher dan yang terselindung.

 

Sabun ni mengandungi garam buluh yang kaya dengan mineral dan bertindak sebagai antioksidan pada kulit. Baby dan kanak-kanak pun sesuai terutama yang mudah kena ruam tu kan.
 
 

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR





























Garam buluh

-      Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit
-      Anti bakteria, anti alergi dan anti keradangan

 
Pheno-SFE (Ekstrak the Pu-erh)

-      Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit (Anti penuaan)
-      Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda

 
Ekstrak Liquorice

-      Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam
-      Mencerahkan pigmentasi kulit

 
Minyak Tea Tree

-      Anti bakteria dan anti kulat

 
Vitamin E

-      Antioksidan dan anti penuaan
-      Membantu menyembuhkan kulit bermasalah dengan berkesan

 
Gliserin

-      Bertindak sebagai pelembap kulit

 
Aloe Vera

-      Membantu menyembuhkan kulit dengan merangsang pembaharuan sel kulit pada kulit yang bermasalah

 

 
Kalau ada sesapa yang berminat nak cuba, amatlah di alu-alukan..hihi. Sebab sabun ni sangat best, bau pun wangi mengancamm!!! Contact mama hakim okeh.. Anytime je..! Harga memang sangat berbaloi-baloi. Sekotak ni ade 3 ketul sabun RM105.00, sebiji RM35.


PUSAT SUMBER


Sms/ Whatsapp : 018 2835 816


Sampai jumpa lagi..wassalam.

4 komen:

Nasuha said...

bagus btul ramuannya..ada alo vera...

nazeef nazeem said...

baper hinggit ni mama....orang mngandung leh pakai ke??

Mama Vogue said...

Nasuha,
Haah.. sume natural ingredient :)

Mama Vogue said...

nazeef nazeem,
bole dear.. Harga RM105 dalam sekotak ade 3 ketul. Nak amik seketul RM35 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger