Pembaca Blog Setia

Saturday, 23 March 2013

MOOD HARI SABTU..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Mood bekerja di hari Sabtu.. Sebenarnya takde mood pun..hahaha! Hati meronta-ronta nak gi ajak Incik Joni berjalan. Kaki dah gatal sangat ni..! Tapi malangnya ujung minggu ni Incik Joni pun kena bekerja..

 

Hati asek teringat kat Farm in The City sebenarnya! Nak sangat pegi lagi.. Ehh!? Lum cite pasal tu lagi la..adoiyaiii.

 

Meh nak tunjuk seketul dua gamba Hakim menjadi Go! Diego Go! pada hari kejadian tersebut..
 
 

 
Gamba atas Hakim bersama marmoset
 
Gamba bawah ngan cik kura-kura..




Best tau tempat ni, sesuai sangat untuk budak-budak yang baru mula nak mengenali haiwan. Insya Allah mama hakim cite banyak lagi pasal tempat ni. Lupa pulak nak bagitau kat mane..haishh! Farm in The City ni kat Seri Kembangan.

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

2 komen:

aizamia3 said...

Wah.. good idea.. boleh gedik manja kat en. Suami bwk anak2 ke situ.. ;)

Mama Vogue said...

aizamia3,
Sila ke sana, sangat disokong. Lagi2 cuti sekolah ni. Nnt baru mamavogue tayang banyak gamba lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger