Pembaca Blog Setia

Friday, 1 March 2013

ADA APA DI BULAN MAC..?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

ATTENTION PLEASE..!

 

Sila ambil perhatian tau dengan apa yang mama hakim nak bagitau nih ye..
Promosi Shaklee untuk bulan Mac 2013 ialah OSTEMATRIX..!!!
Beli 6 percuma 1 botol tapi of kos mama hakim tak paksa korang beli sampai 6 botol kan..hihi. Nak beli 1 botol dengan harga istimewa pun bole sangat..!!
 

Mama hakim penah cite pasal kelebihan Ostematrix ni. Harga jualan RM61.00 120 biji. Sila la bodek-bodek mama hakim untuk dapat harga yang istimewa ittew..! Hihihi..

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

6 komen:

dayana yana said...

salam..
saya nak bodek mama hakim ni:followlah sy sampai ke blog saya..:d

Mama Vogue said...

dayana yana,
mamavogue tak jumpa link blog awak..Silalah bg ye :)

Chic Na said...

oh ini ke.. kalau nak yg lain dapat harga bodek jugak tak? ;)

Mama Vogue said...

Chic Na,
Sila la membodek ;-)
Yang lain pun ok je..hihi..

QasehnyaRania said...

hihi..nk bodek jugak ah, boleh :)

Mama Vogue said...

Cik lobaksusu,
Sila la bodek..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger