Pembaca Blog Setia

Wednesday, 11 June 2014

Shaklee National Conference Yang Sangat Happening..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Tadi mama hakim tunjuk gambar Mr. President Shaklee je kan.. kali ni mama hakim nak kongsikan video 360 pulak. Wajib tengok ni tau korang.. Betapa happening nya keluarga iReach kami ni..hihihi

Enjoy the video..!!




Mama hakim yang dah bape kali tengok pun tak tahan senak perut ketawa tau..!! Yang penting, Mr. President pun sporting melayan ‘kegilaan, kami ni.. Dalam video ni ade mentor hebat dan juga penaung Group iReach Family kami. Kalau korang pandai, cuba teka yang mana satu..mama hakim banyak kali dah kongsi pasal Master Lyna dan Master Zainul ni.

Teringin nak jadi sebahagian dari keluarga hebat kami? Nak tahu apa maksud ASB? Hubungi mama hakim ye, anytime anywhere.

iR RAHA MOHD ISKAK
SID 909821
018-2835 816


Sampai jumpa lagi..wassalam.

2 komen:

Zefa NorAsmara said...

Hihi.. Video ni kelakar tp best..

Ayang Noorainie said...

ramai jugak my fren yg join conference ni..

hebat mami.. all the bestt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger