Pembaca Blog Setia

Thursday, 8 March 2012

KENAPALAHH AII..

Assalamualaikum..

Sambung psl td bole? Mama hakim bengang tahap gaban cube memfire raksasa tp raksasa tersebut main ngelak2 gaye lompat2 tengteng pulak!!
First of all, minta maaf byk2.. korang bole benti bace sampai sini je sbb perkataan2 yg akan muncul di bawah adalah untuk mereka2 yg berumo 21 thn ke atas je.

Geram yg teramat sgt bila si polan yg disebut td telah memperkotak katikkan mama hakim. Arahan dtg dari secretary boss, mama hakim cuma sampaikan je tapi si polan dgn muka yg dahla x cantek plus perangai huduh buat xtau je. Mase mama hakim ckp dia buat dekk je. Last2 mulut muncong mama hakim tersembur juga pd dia, ‘ckp ngan tunggul ke ni?’

Pagi2 td kebetulan kami sampai pd waktu yg same tapi dia sanggup pusing jln jauh semata-mata xmo berjalan skali. Padahal mase tu ramai je staff lain tgh jln menuju ke opis. Manusia la manusia.. tension!!! cane nak keja ngan org mcm ni? mmg telah cuba sedaya upaya buat xtau je ngan si polan huduh ni tp kdg2 bila urusan keja kena gak bersuara..

Mekasih ye pd yg sudi bace luahan ati seorg mama hakim..




Sampai jumpe lg..wassalam.

2 komen:

IntaNBerliaN said...

huhuu... mcm2 ragam kan..

mamavogue said...

tu la Intan..
mama hakim muka x cantek tp sepenuh tenaga cuba jaga perangai bg cantek :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger