Pembaca Blog Setia

Friday, 9 March 2012

RINDUUU..

Assalamualaikum..

Dah tau dah weekend akan kembali & mama hakim x akan update blog utk 2 ari. Sebab musabab?? Keprihatinan hakim terhadap gadget IT J
Esok ade acara mkn nasi minyak free kat Rembau, so terus la balik kg incik joni kat Gemencheh..sehala dah pun.

Ishh nak update psl si polan huduh smlm rase mcm membazir tenaga jari menaip je. Cuma yg pasti dia dah pun membuat keputusan memutuskan silaturrahim, jgn kate berckp pandang pun tidak. Mama hakim redha jer.. Sukati ko la temah oii, mama hakim x rugi pape pun.

Ari ni rase mase lmbt berlalu.. x saba nak blik peluk cium hakim. Ntah dia tgh buat ape skang ni. Mama rindu awak la, jgn nakal2 ok. Rindu incik joni gak.. padahal baru 2 ari dia gi Sabah. padahal tgh mlm kang dia sampai dari Sabah. padahal dulu pun slalu kena tinggal lame2..ehh! byk nyer.. RINDU KAMU BERDUA..


 
Sampai jumpe lg..wassalam.

2 komen:

teratak hati said...

eh name anak same la..hakim..hehe..tapi hakim kite kecik lagi,baru nak masuk 3 bulan..

mrs puex said...

saya pon rindu kamu..padahal mmg lame x jumpe kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger