Pembaca Blog Setia

Thursday, 22 March 2012

MAA.. HAKIM NAK BERKASIH SAYANG..

Assalamualaikum..

Hakim nak berkasih sayang? Selama ni x cukup kasih sayang ke?

Alkisah nyer hakim kan still menyusu badan, dia akan menyusu pd bila2 mase je. Dlm keta ke, sambil tgk tibi ke, tgh shopping ke, kalau dia nak tu wajibla ditunaikan. Memula dulu rase mmg senang sbb bila kuar umah xyah la nak packing botol, susu, air panas bagai kan. Tapi bile hakim dah beso gini, & dia dgn selamba akan selongkar baju mama hakim bila nak menyusu, incik joni yg bg idea gitu. Bila nak menyusu, dia ckp ‘hakim nak berkasih sayang ye?’ hehehe.. Hakim pun mcm paham jwb ‘hhmm’ sambil angguk.


Bile dah keja ni, hakim dpt menyusu berkasih sayang mlm je la. Kdg2 x menyempat amik dia dari umah pengasuh dia terus mintak kasih sayang. Sampai umah je terus la mama hakim bergolek ngan dia sambil layan Upin & Ipin.
Paling x tahan kalau dia bls dendam menyusu berkasih sayang sepanjang mlm. Mata lelap tapi asik bergantung je. Bila tolak pelan2 mula la ngamuk. Tgh mlm pun bole meraung okeh!

Akhir nyer terpakse seorg mama hakim mengalah.. sakit pinggang ke sakit bahu ke (sbb dia baring atas lengan) mama hakim terima & balas ngan ciuman kat si pipi gebu.

Panjang nyer cite..jgn bosan ekk.

p/s: skang sgt mengantuk sbb mlm td hakim berkasih sayang sepanjang mlm..huhu

Sampai jumpe lg..wassalam.

3 komen:

MaryaYusof said...

As salam mamavogue,

Sgt kagum.. Term berkasih sayang tu sgt sweet... Alahai, hakim tomeinye die.... Rasa nak cium jugak pipi gebu die tu...

Berminat ke dgn bowling Iman aritu? Harga 50 soles dalam RM50++ tp klau berminat nak post ke sana harganya boleh jd 2-3 kali ganda dear... Harga penghantran lagi mahal dr harga brg :(

Kalau nak juga boleh kami usahakan :) Insya'Allah~

eB ezrin said...

boleh jadik igauan tau senyumannyer tuh :)

mamavogue said...

Marya, nnt kita pk2 kan ye..hihi
mmg dah terpikat ati sanubari ni.

eB, tu senyuman puas dpt berkasih sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger