Pembaca Blog Setia

Thursday, 8 March 2012

WET THURSDAY..

Assalamualaikum..

Beberapa hari ni asik dikabarkan dgn berita gembira member blog berbadan dua.. Tahniah utk semua. Baru sebln berblog, mama hakim dah dpt byk kwn baru J
Blog ni bole tambah kawan, tambah ilmu & tambah pengetahuan.

Sebelum ni cuma jd silent reader je, jenguk2 blog org bila bosan kat opis ni.. bkn opis ni yg bosan, sini byk ‘entertainment’ tau. Tapi kdg2 bosan sbb perangai manusia yg x penah puas ati ngan diri sendiri & org lain. Jage tepi kain sendiri dah la. Aduiyai..

Manusia jenis ni mmg kita akan jumpe kat mane2 pun. Sebelum masuk keja kat sini mmg dah doa byk2 supaya dijauhkan Allah dari hal-hal yg sebegini. Bkn ape, susah nak keja dlm environment yg ‘busuk’ & ‘pekung’ ni..huhu. Nak buat cane kan, mama hakim hanya mampu merancang & bertawakal, segala nya terserah pd Yang Esa. Harap2 sgt mama hakim bole tangani hal ni dengan berhemah..cheh! xmo pisang berbuah byk kali..tobatt dah!!

Selamat memulakan tugas harian semua!



Sampai jumpe lg..wassalam.

2 komen:

eB ezrin said...

persetankan mereka...
lalat tuh kiter kasik renjatan letrik jerk.. hu3

mamavogue said...

mak pening dah ni huhuhu..
x layan pun, tp tempias nye lebih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger