Pembaca Blog Setia

Monday, 19 May 2014

Cerita Minggu Lepas Yang Super Duper Hectic..!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Sebenarnya sepanjang minggu lepas mama hakim tersangat lah huru-hara. Since monday, sakit perut dan ceri beri then sister’s wedding preparation lagi. Tiga hari flat terbaring je tak mampu buat apa-apa. Mujurlah Incik Joni biasa ke dapur, mama hakim cuma bagitau dari jauh je ape yang nak di masak.

Hari Rabu, cikgu Azizul Hakim pulak bagitau pasal nak adakan Sambutan Hari Guru pada Jumaat pagi. Jadi, ku heret si chentahati ke kedai buku cari kad dan cederahati kecik. First time kan, si anak nak sambut Hari Guru..kikikii. So kad di buat dengan kreativiti si anak je. Cikgu ade lima orang, bising la mulut Azizul Hakim cakap ‘nenat la mama, nenat dah tangan akim ni’. Jenuh suruh dia habiskan tulis dan hias semua kad.

Lepas tu rushing plak ulang alik rumah mak untuk tolong apa yang patut. Sekali lagi Alhamdulillah rumah mak dekat je. Penatnya jangan cakaplah..hihi. Tapi mama hakim kan ramai adik-beradik, keluarga besar jadi takde la terasa sangat bila dah dibahagikan kerja bersama. Pastu selit pulak Blogger Movie Day Out bersama Bro Framestone di petang Sabtu..! Sempat lari dari kenduri kan..hahaha. Mampus kalau ade adik beradik yang baca nih..

Dah namanya majlis perkahwinan pastila meriah sangat..haha. Mama hakim bagi teaser je dulu okey. Nanti baru cerita penuh pasal kenduri dan pasal Blogger Movie Day Out. Kena amik aura dan semangat nih sebab kedua-dua nya pun happening dan meriah..!

Nah belanja gambar dulu seketol dua..hihi. 



Yang beramai-ramai sampai tak muat frame ni, of coz la Movie Day Out. Takyah cari mama hakim, ramai sangat tak nampak pun terselit je kat belakang..haha.



Yang ini adik mama hakim bersama bonda ayahanda dan makpak mertua dia. Sebelah kami semua berbaju biru..!




Sampai jumpa lagi..wassalam.

3 komen:

Farah Waheda Wahid said...

serupalah kita, minggu lepas dan minggu ni super duper hectic...

LydSunshine said...

oo, ada bloggers movie day out ye. Bestnya.

Ayang Noorainie said...

selamat dah updet pasal MDO supersquad nih..fuhhh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger