Pembaca Blog Setia

Monday, 3 September 2012

BILA TAHAP KREATIVITI MENINGKAT..!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
 
Bila dah semakin kreatif, bak kata Chekpid. Maka inilah yang terhasil.

 
Itulah dulu-dulu nasihat dari mrspuex tak nak dijadikan iktibar. Kunun nyer mase tu takde anak lagi. Bila dah jadi macam ni, sape yang susah? Sendiri gak kan.
(Gigih ku cari link dari mama aireen nih!)

 
 
Akibat nyer, terpakse ditanggung oleh kusyen (ke sofa?) ni kan. Haisshh…!







Sampai jumpe lagi..wassalam.

2 komen:

Chekpid said...

hak..hak...
sabar ye mama hakim. itu petanda dia suruh mamanya lebih kreatif dan inovatif memikirkan kekdah terbaik untuk dia salurkan kekreatifannya itu. kalau taknak hakim conteng lagi, sila kaji, gali, survey dan buat apa-apa yang patut untuk solve masalah tersebut. good luck mama hakim. takmoh stress banyak2 yea...sikit2 udeh :)

mamavogue said...

chekpid,
jgn risau.. mama nyer sudah kaji, gali survey memikirkan solution!
akan di up kan next entry..
sian kusyen ku itu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger