Pembaca Blog Setia

Wednesday, 12 September 2012

CLEANING UP HIS LIL CLOSET..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Beberapa hari yang lepas, mama hakim selesaikan satu projek yang dah agak lame terbengkalai gara-gara tak cukup masa nak hadap. Tak berkesampatan nak jengok tapi mungkin juga sebab ada perasaan taknak ‘let go’.. Takde lah closet sangat untuk budak kecik ni tapi drawer plastic yang bersusun segala baju Hakim. So bila dah ada ruang waktu untuk membelai-belai baju baby Hakim, mama hakim duk mengadap sampai kena tegur ngan Incik Joni..huhu. “La, ingatkan buat ape tadi, duk senyap je. Kemas baju kecik-kecik camtu pun amik masa ke?”
 
 
 
Drawer baju si budak Azizul Hakim.
 
 
Sebahagian baju baby yang akan diperam dalam kotak.
 
 
Sudah diterjunkan ke dalam kotak.

 
Baju-baju ni mama hakim akan simpan je. Takde niat pulak nak bagi sape-sape, simpan buat kenangan je. Its time to move on. Hakim dah besar. Dah lebih 2 tahun pun. Dah pandai nak merajuk, nak amik hati mama ngan babah dia. Mama hakim bersyukur sangat-sangat diberi peluang merasa nikmat yang satu ni J

 

Sampai jumpe lagi..wassalam.

3 komen:

Marya Yusof said...

As salam Raha,

Buat 5S baju2 Hakim ye... Samalah dgn Iman baju lama & yg dah kecik tu semua simpan dlm kotak, manatau rezeki nnt utk adiknye pulak...Turun temurun...hehehehe...kesian adik dia dot baju abg Iman yg dah buruk... tp xpe baju baru tetap belikan :))

mamavogue said...

Wsalam Marya,
5S tu termasuk sambil senyum sambil sedey dan sebak ke? hihihi..
Adik? yg tu mamavogue berserah je pada Dia :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

same la kita dear!YM pun buat project kemaskan wardrobe Dak yayan.Ym ingat nak post kat entry, tapi mcm memalu sket sbb wardrobe yayan tak comel pun...huhu. Tapi, bila pikir2 balik, y not share je ngan kengkawan, mana tahu boleh share2 tips2 mudah kan?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger