Pembaca Blog Setia

Wednesday, 12 September 2012

ITS TIME TO LET GO.. AND MOVE ON..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
 
Tak abis lagi cite kemas baju Hakim rupa nyer.. Alahai mama hakim nih…!

Masa duk berkemas tu, mama hakim rakam beberapa baju baby yang menjadi kesukaan hati. Banyak lagi sebenar nyer tapi ade la beberapa helai yang betul-betul mama hakim sayang bila nak disimpan dalam kotak. Suka sangat bila Hakim pakai baju tu. Tapi Hakim dah besa, kena la terima kenyataan untuk melepaskan dan teruskan hidup. Mama hakim ni suka merepek kan.. baju je pun. Nak buat cane,  tahap EQ tinggi sangat..hihi!

 
 

 

 
 
 
Baju Tigger dan Polkadot!
 
 

Next..


 


Dua helai ni beli kat Hongkong (pun nak bgtau!cheh!)



 Next..


Baju monkey kat montot!


 Dan lagi..

 
 

 
Semua baju-baju ni ade sentimental value yang tersendiri. Ada kisah disebalik nyer sebab tu lah macam ade sedikit perasaan sedey dan sebak… Uiishh tergedik lebey plak!
Sebelum mama hakim merepek dengan lebih lanjut, lebih baik entry ni habis kat sini je J



Sampai jumpe lagi..wassalam.

10 komen:

teratak hati said...

Msti syg kn nk simpan..ala tak pe kn ada gmbar hakim pkai baju tu smua..blh tgk2 blik nnti..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

yayan pakai baju die agak lmer jugak.sampai baju tu berbulu2 taw, raha.huhuhu.nk bersentimental pun dh tkleh sbb buruk sgt dah, huhu!tp, yelah, kita nk simpan pun smpi bila kn?mne tahu ader yg blh benefit drpd baju2 tu, kita bleh dpt pahala kn? :-) ym dah release byk baju masa yayan bb kat cousin dia.sedey gk, tp dlm msa yg sama happy sbb bleh tlg org.:-)

Marya Yusof said...

Raha, we share the same feeling... takde merepeknye... mmg gitulah kan bila jd parent ni... That's show how much we missed that moment because time running so fast! Every single day I feel like I'm losing 'him'... Takmo dah tidur peluk2 mcm kecik2 dulu...jln pun xmo kena pegang lg... makan pun kdg2 nak suap sendiri...huhuu... but itulah yg manis nya :))

Cikgu Ma said...

anak buah patah tengan...sian dia...

mamavogue said...

teratak hati,
memang sayanggggg sangat! hihihi..

mamavogue said...

YM,
sepupu2 hakim sume lagi besa dari dia. Even yg sebaya pun :)
tapi betul gak, nak simpan sampai bila kan..! :)

mamavogue said...

Marya,
thanks coz share the same feeling :) tak merepek ek? mmg camtu ekk? hihihi..
Hakim skang pakai baju pun nak sendiri..huhu. Cepat nyer dia membesa!

mamavogue said...

Cikgu Ma,
cane leh patah tu? siannyer..

IntaNBerliaN said...

alahaiii mmg cantik2 pun baju2 ni :-)

~aYu~ said...

byknya baju dia.. xpela. leh pakai utk adiknya pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger