Pembaca Blog Setia

Thursday, 13 September 2012

DOA MENGUBATI DIRI SENDIRI..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Kebetulan Yayansmum ade sebut pasal Doa Mengubati Diri Sendiri yang mama hakim mms kat dia beberapa ari yang lepas. So mama hakim rasa tak salah kalau mama hakim kongsi sekali ngan kawan-kawan yang lain kan.. J

 

Actually doa ni Incik Joni snap dari sebuah buku, mama hakim memang ilang ingatan nama buku tu apetah lagi penulis nyer. Buku ni kepunyaan mak mertua kat kampong. Banyak lagi doa-doa harian yang bole dijadikan amalan dalam buku tu. Insya Allah minggu depan kami balik kampong, mama hakim akan cari buku tu. Bole share tajuk dan penulis nyer.

 
Sama-samalah kita mendapat manafaat dari doa ni ye. Kalau untuk ubatkan anak-anak kita, letak tangan kanan di tempat yang sakit dan berdoalah dengan sepenuh hati yang ikhlas. Insya Allah.. Allah Maha Mendengar J

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

4 komen:

teratak hati said...

Thanks utk doa ni..slh satu usaha jgk kn..thanks utuk tips dan pendapat pasal hakim yg tk sihat2 tu..risau sgt dh tk tau nk buat ape..

mamavogue said...

teratak hati,
Insya Allah.. kita usaha :)
mamavogue pun byk tanye org dulu, so tak salah share ngan yg memerlukan pulak :)

~aYu~ said...

thanks sbb share doa ni.. insyallah akan dipraktikkan..

Ina Haireina said...

tq share doa.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger