Pembaca Blog Setia

Monday, 10 June 2013

PENGUMUMAN HADIAH BIRTHDAY GIVEAWAY..!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh…
 
Bersiaran di pagi Isnin yang sangat COOL..! Selamat memulakan tugas harian ye semua J Mama hakim tau korang semua lama dah tunggu pengumuman nih kan. Mohon ampun dan maaf sebab kelewatan. Mama hakim masih menaruh harapan, kot-kot ade lagi yang nak kan hadiah-hadiah Giveaway tu kan..hehehe
 
Ok ok senarai yang dah join Giveaway adalah seperti kat bawah ni :
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Syukur ada gak yang merajinkan diri join..hehe. So 8 orang ni memang dah takyah nak pilih-pilih, korang semua akan dapat hadiah Giveaway tu ye. Mohon tinggalkan nama, alamat dan no henpon kat email mama hakim ayudzul@yahoo.com.
 
 
 
 
 
Inilah hadiah-hadiahnyer ye. Cenderahati dari Kota Kinabalu.
Nak bagi lagi best, mama hakim bagi korang pilih je mana yang berkenan di hati ok..!

 

So mama hakim tunggu email dari senarai nama di atas tau..!! Sapa cepat dia dapat yang pilihan hati..!!

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

11 komen:

syawalsimpsons said...

banyaknyer hadiah

Ratu Hatiku said...

cantiknya.... tahniah pd pemenang...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah tak sangka akak ada nama senarai tu... yg atas sekali tu pulak...
Terima kasih mama hakim :D

Diya Sesame said...

wahhh thanks!! bagi plih ye..ermmm mana2 pun x pe..asalkan barangan wanita hehee.mcm brooch ke =}

Sutera Syifa said...

bestnya..tahniah pd yg menang..

Diya Sesame said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Diya Sesame said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wahida said...

kenapa aku tak tau ada GA ni? huwaaaaaaaaa...

Aty_Fared said...

Besh nyer hadiah..!!!

Ina Haireina said...

Wah. ade GA.. ruginye tak join.. hehehehe..

Kesuma Angsana said...

tq nanti KA email details yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger