Pembaca Blog Setia

Tuesday, 28 August 2012

MAKAN-MAKAN..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Kami di Project Management buat makan-makan ari ni. Simple dan sederhana. Department ni pun tak sampai 15 orang kut. Tu pun termasuk Project Manager tau.. Kecil dan comel je keluarga projek ni J

 

Ni la antara makanan yang ada. Kuih muih nampak meriah kan J First time rasa kuih kapit yang special tau, dalam ade peanut butter..! Terus jatuh cinta!

 

Dalam bekas putih tu nasi himpit, ade kek pisang dalam bekas kuning, rendang ayam, kuah kacang dan serunding ayam J

 
 


Kami makan sambil buat keja, pastu sape-sape yang naik ke teratak ni dapat la jamah sepotong dua..hihi. Biarpun simple tapi puas hati sebab dapat makan same-same dan berulang kali..hahaha!
 
“Pastu komplen badan dah tembun kan” ~ ayat Incik Joni tetiba terngiang di telinga..huishh!

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

2 komen:

syawalsimpsons said...

wahhh dah ada pesta makan2 ni...bestnyer

mrs puex said...

cpt btol buat pot luck..semangat raya di opis gituu..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger